Αρχική Δήμοι Ηράκλειο Αττικής: Εξασφαλίσαμε άδεια διεξαγωγής αγώνων πρωταθλήματος στο Κλειστό Γυμναστήριο

Ηράκλειο Αττικής: Εξασφαλίσαμε άδεια διεξαγωγής αγώνων πρωταθλήματος στο Κλειστό Γυμναστήριο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Άδεια για την διεξαγωγή των αγώνων πρωταθλήματος της νέας σεζόν (μπάσκετ και βόλεϊ) εξασφάλισε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για το Κλειστό Γυμναστήριο «Χαρά Καρυάμη», μετά από τις εκτενείς εργασίες βελτίωσης της λειτουργικότητας και της ασφάλειας των εγκαταστάσεων κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, παρεμβάσεις που υπερκάλυψαν τα στάνταρ που έθεσε η αρμόδια επιτροπή ελέγχου.

Δεδομένου δε ότι η νομοθεσία για την διαδικασία αδειοδότησης τέτοιου είδους αθλητικών χώρων άλλαξε μόλις στις αρχές Οκτωβρίου και, πλέον, προστάζει τον φάκελο της άδειας να τον εκδίδει ο ίδιος ο Δήμος, οι δημοτικές  υπηρεσίες χρειάστηκε να επιταχύνουν τις εργασίες του στη νέα αρμοδιότητα που τους αποδόθηκε και, μέσα σε ένα διάστημα λίγων ημερών, να διεκπεραιώσουν τα απαιτούμενα για την άδεια βήματα.

Δεν πέρασαν, λοιπόν, 24 ώρες από την δέσμευση της αντιδημάρχου Δέσποινας Αϊβατζίδου – Ποριώτου, στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης για άμεση απόκτηση άδειας του Κλειστού, και το σχετικό έγγραφο εκδόθηκε για τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής (έκδοση άδειας την περασμένη Πέμπτη 2/11).

Με την αδειοδότηση του Κλειστού Γυμναστηρίου για τους αγώνες μπάσκετ και βόλεϊ και την άδεια που έχει ήδη εκδοθεί για το δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου της Πρ. Λόφου, πλέον όλοι οι μεγάλοι αθλητικοί χώροι του Δήμου Ηρακλείου Αττικής μπορούν να φιλοξενούν αγώνες πρωταθλήματος για την κάλυψη, κυρίως, των ομάδων της πόλης.

Να σημειωθεί δε ότι αμφότερες οι άδειες εξασφαλίστηκαν από τη νέα δημοτική αρχή της πόλης, καθώς τον Σεπτέμβριο 2014 οπότε και ανέλαβε τα καθήκοντά της, καμία αθλητική υποδομή του Δήμου δεν κατείχε άδεια λειτουργίας.