Κερδισμένος από τις ευρωεκλογές, ο Κυριάκος Βελόπουλος, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, ανέφερε ότι το αποτέλεσμα αποτελεί “βατήρα” για τον στόχο της Ελληνικής Λύσης να αναλάβει την κυβέρνηση, αλλά παράλληλα έθεσε θέμα νομιμοποίησης, λόγω της υψηλής αποχής.

«Συνέβησαν περίεργα πράγματα τελευταία», ανέφερε σε μια νέα δήλωση, επικαλούμενος φωτογραφίες από ελέγχους του ακροδεξιού κόμματος. Μετά από ερώτηση αν αναφέρεται σε νοθεία, απάντησε θετικά, ανακοινώνοντας προσφυγή και αναφέροντας διαφορές ανάμεσα στην επιστολική ψήφο και την ψήφο στην κάλπη.

«Θα ζητήσουμε επανακαταμέτρηση σε συγκεκριμένα σημεία, που έχουμε αποδείξεις» ανέφερε, υποστηρίζοντας ότι σε 12 περιοχές της χώρας επόπτες του κόμματος είδαν τα εκλογικά αποτελέσματα που έστειλαν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι στο υπουργείο Εσωτερικών, αλλά ήταν διαφορετικά από τα αποτελέσματα.

Ο κ. Βελόπουλος είπε πως «για 2.100 ψήφους η Ελληνική Λύση έχασε την τρίτη έδρα» επιμένοντας πως το κόμμα του έβγαλε τρεις ευρωβουλευτές

Τέλος, αναφερόμενος στο αρνητικό αποτέλεσμα για τη Νέα Δημοκρατία έκανε λόγο για «κανονική κατραπακιά» και υποστήριξε πως «όταν δεν τραβάει ο προπονητής, φεύγει ο προπονητής. Δεν φεύγει η ομάδα. Ο άνθρωπος δεν μπορεί. Φαίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα διοίκησης».

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις