Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Τι λέει o δικηγόρος ενός εκ των 7 αγοριών, για την υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 14χρονης

Για την υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 14χρονης στη Θεσσαλονίκη μίλησε ο δικηγόρος 13χρονου που κατηγορείται ότι εμπλέκεται μαζί με ακόμη έξι ανηλίκους.

Σύμφωνα με τον κ. Δημήτρη Σαρρή, η άσκηση ποινικής δίωξης αφορά τους πέντε από τους επτά ανηλίκους. Οι δύο αποχώρησαν πολύ νωρίς από το σημείο, με έναν εκ των δύο να είναι ο ανήλικος που εκπροσωπεί.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 13χρονου, ο οποίος μίλησε στο Mega, υπήρξαν κάποιες γενετήσιες πράξεις που θεωρήθηκαν από την Εισαγγελία ως ίσης βαρύτητας με βιασμό.

Η 14χρονη κοπέλα πήγαινε στο ίδιο σχολείο με έξι από τους ανηλίκους, ενώ ο 13χρονος ήταν φίλος με έναν από τους ανηλίκους που κατηγορούνται.

Σύμφωνα με όσα είπε ο 13χρονος στο δικηγόρο του, στο εγκαταλελειμμένο σχολείο ξεκίνησε ένα ερωτικό λεκτικό παιχνίδι και ο ανήλικος νιώθοντας άβολα είπε στον φίλο του να αποχωρήσουν.

Η 14χρονο ανέφερε στους αστυνομικούς πως πήγε σε ραντεβού με έναν φίλο της χωρίς να γνωρίζει ότι εκεί θα βρίσκονται και άλλα άτομα.

Την ίδια ώρα, σε καθεστώς κράτησης παραμένουν οι ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ασέλγησαν σε βάρος της 14χρονης.

Διαβάστε ακόμη:

Ακρίτα σε Δούκα: Μήπως να πιάσετε το φαράσι να ξεβρωμίσετε την Αθήνα;

Ιδιαιτέρως σκληρή κριτική ασκεί στον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα...

Ευρωεκλογές 2024 – Αποτελέσματα ΥΠΕΣ: ΝΔ 27,5%, ΣΥΡΙΖΑ 14,58%, ΠΑΣΟΚ 13,75%

Ευρωεκλογές 2024 - Η μεγάλη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας...

«Στα αθλητικά πάμε..καλά»

Άρθρο των φοροτεχνικών Παναγιώτη Παντελή και Ηλία Χατζηγεωργίου Στα...

Ενημερωτικό Δελτίο

Χαλκιδική: Έκοψε τα φτερά παπαγάλων για selfies

Στη Χαλκιδική αποκαλύφθηκε ένα ακόμα περιστατικό κακοποίησης ζώων, με θύματα δύο παπαγάλους. Οι αρχές ενεργώντας βάσει καταγγελίας από δημότη της περιοχής, επισκέφθηκαν την τοποθεσία...

Τι κινδύνους κρύβει η κολύμβηση σε θάλασσα με κεραυνούς – Οδηγίες προστασίας

Οι επόμενες μέρες απαιτούν εξαιρετική προσοχή λόγω της μεταβολής του καιρού, με κύρια χαρακτηριστικά τις έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες, συνοδευόμενες από συχνές αστραπές και...

Έκτακτη κακοκαιρία με ισχυρές καταιγίδες και κεραυνούς – Συστάσεις προς τους πολίτες

Μετά από έναν παρατεταμένο καύσωνα, η Ελλάδα πρόκειται να αντιμετωπίσει κακοκαιρία από σήμερα, Τετάρτη (03/07), με τον καιρό να επιδεινώνεται σημαντικά. Οι ισχυρές βροχές,...

Καλαμάτα: Έκλεψαν χρυσά δόντια και βαλβίδα καρδιάς από σορό γυναίκας σε νεκροταφείο

Τυμβωρύχοι στην Καλαμάτα έχουν σοκάρει την τοπική κοινωνία με την κλοπή χρυσών δοντιών και μιας καρδιακής βαλβίδας από μια σορό. Η μακάβρια αυτή αποκάλυψη...