Ιδιαιτέρως σκληρή κριτική ασκεί στον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Αθήνας Έλενα Ακρίτα. Με ανάρτηση της στα σόσιαλ μίντια, η Έλενα Ακρίτα εξέφρασε τα παράπονα της για την καθαριότητα στην πόλη και στις γειτονιές της. “Κύριε Χάρη Δούκα, επειδή έχω αναλάβει την Α’ Αθήνας για τον ΣΥΡΙΖΑ και γυρίζω γειτονιές και συνοικίες, να σάς ενημερώσω ότι οι κάτοικοι δεν μπορούν να σταθούν από τη μπόχα στους δρόμους. Μήπως να πιάσετε σκούπα και φαράσι να ξεβρωμίσετε τον τόπο όπως είναι το καθήκον σας; Και ρίξτε και λίγο νεράκι να ποτίσετε τα δέντρα που πεθαίνουν όρθια από την ξηρασία. Ο κόσμος για δήμαρχο σάς ψηφισε αν δεν απατώμαι” έγραψε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εισπράττοντας αρκετά…like από Αθηναίους που διαμορτύρονται για τον ίδιο λόγο.

“Σάς ευχομαι να πραγματοποιήσετε κάθε όνειρο σας – πολιτικό ή προσωπικό – αλλά στο μεταξύ, ως δήμαρχος, έχετε μια δουλειά να κάνετε .Και δεν την κάνετε.”, σημείωσε στην κατακλείδα της ανάρτησης της η κ. Ακρίτα.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

Εν τω μεταξύ, οι αντιδράσεις πολιτών για το οξύ πρόβλημα της καθαριότητας στην πόλη συνεχίζονται, με εκατοντάδες γνωστούς και άγνωστους Αθηναίους να διαμορτύρονται καθημερινά, κάνοντας λόγο για μια κατάσταση ανυπόφορη. Αρκετοί μάλιστα εστιάζουν την κριτική τους στην απόφαση του Δημάρχου Αθηναίων να διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, μόλις έξι μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων του.

Έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη σημειώνουν, πάντως, ότι η προσπάθεια για μια πόλη καθαρή δεν είναι μια απλή υπόθεση. Απαιτεί χρόνο, σχέδιο, συντονισμό, υλικοτεχνικές υποδομές και έμψυχο δυναμικό. Και το μεγάλο ερώτημα που διακινείται στην πόλη είναι αν ο σημερινός Δήμαρχος Αθηναίων, ο οποίος σίγουρα θέλει να αφήσει το αποτύπωμα του στην Αθήνα, μπορεί να κρατήσει και τα δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις