Αρχική Δήμοι Μπακογιάννης για Βοτανικό: Αυτή τη φορά στον φάκελο δεν κρύβεται κανένας κορμοράνος...

Μπακογιάννης για Βοτανικό: Αυτή τη φορά στον φάκελο δεν κρύβεται κανένας κορμοράνος – Το έργο θα γίνει

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σε έντονο κλίμα συνεχίζεται η συζήτηση των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηνών, με αφορμή το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

Ειδικότερα, υπήρξαν αρκετές αντεγκλήσεις από τους εκπροσώπους των πολιτικών παρατάξεων, με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ να ζητούν η συζήτηση να μεταφερθεί για την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να έχουν στην κατοχή τους το μνημόνιο και να τοποθετηθούν σε έκτακτη συνεδρίαση.

Για το τεράστιο έργο του Βοτανικού και τις κατηγορίες από την αντιπολίτευση, ότι δεν ενημέρωσε τις παρατάξεις, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης  σημείωσε χαρακτηριστικά:

“Έχουμε συναίσθηση το τι έχουμε. Θα περάσουμε έναν Γολγοθά. Αυτή τη φορά το έργο θα γίνει. Στο φάκελο τώρα δεν υπάρχουν… κορμοράνοι. Περιμέναμε 20 χρόνια για αυτό το έργο, το οποίο είναι αρκετά μεγαλεπήβολο”.

” Οι κορμοράνοι… και ο Γερουλάνος”

Μεταξύ άλλων ο Κώστας Μπακογιάννης, έριξε τα βέλη του και προς όσους παλαιότερα είχαν καυτηριάσει το μεγαλεπίβολο αυτό έργο, σημειώνοντας πως: “Ευχαρίστως κύριε πρόεδρε εάν επιμένει ο κύριος Αλεξίου και επιμένει κι ο κύριος Γερουλάνος, ευχαρίστως να πάρει στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, εμείς θα στείλουμε το μνημόνιο συνεργασίας. Πάντως μπορώ να σας πω ότι δεν έχετε κανέναν λόγο ανησυχίας, δεν κρύβεται κανένας κορμοράνος μέσα στο μνημόνιο, οπότε όλα θα πάνε καλά”.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως: Κάποιοι θέλουν αυτό το θέμα να διαιωνίζεται, γιατί θέλουν να δικαιολογήσουν ότι δεν έγινε επί των ημερών τους, κάποιοι γιατί θέλουν να δικαιολογήσουν την κριτική που ασκούσαν στο έργο, κάποτε ή κάποιοι γιατί είναι πάρα πολύ καλύτερο να έχεις ένα πρόβλημα, για να διαφωνείς για αυτό πολιτικά και να καταγγέλλεις τον εκάστοτε δήμο Αθηναίων, παρά να γίνεσαι κομμάτι της λύσης”. πρόσθεσε ο Δήμαρχος Αθηναίων.

Εν κατακλείδι, ο κ.Μπακογιάννης τόνισε ότι το έργο είναι:
“Eξαιρετικά σημαντικό διότι, είναι ένα έργο το οποίο μας επιτρέπει να πετύχουμε τη δημιουργία δύο υπέρ τοπικών αναπτυξιακών πόλων. Ένα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και ένα στο Bοτανικό. Είναι λοιπόν ένα πάρα πολύ μεγάλο στοίχημα”.