Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

Μητσοτάκης: Θα προχωρήσει η Διπλή Ανάπλαση στον Βοτανικό – Ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει γήπεδο

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε στις δηλώσεις του μεταξύ άλλων ότι η Διπλή Ανάπλαση στον Βοτανικό θα προχωρήσει κανονικά και δεν αλλάζει τίποτα η αλλαγή στη δημοτική αρχή της Αθήνας.

Ο Πρωθυπουργός της χώρας έδωσε συνέντευξη στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου και τοποθετήθηκε  για το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο νέο γηπέδου του Παναθηναϊκού καθώς  ένα από τα έργα που είχε δρομολογήσει ο απερχόμενος δήμαρχος, Κώστας Μπακογιάννης, ήταν η Διπλή Ανάπλαση.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το συγκεκριμένο έργο χρηματοδοτήθηκε από την Ελληνική Κυβέρνηση και θα προχωρήσει κανονικά και δεν αλλάζει τίποτα η αλλαγή στη δημοτική αρχή της Αθήνας.

Αναλυτικά  ανέφερε:

«Το μεγάλο έργο του Βοτανικού χρηματοδοτήθηκε από την ελληνική κυβέρνηση. Θα προχωρήσει. Ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει γήπεδο. Η Διπλή Ανάπλαση θα προχωρήσει. Είναι έργα που έχουμε δεσμεύσει μεγάλους πόρους για να τα προχωρήσουμε».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε μεταξύ άλλων για τον Δήμο Αθηναίων, τη Διπλή Ανάπλαση και τα υπόλοιπα έργα: Ήταν πολύ στενάχωρο και σε προσωπικό επίπεδο, ο κ. Μπακογιάννης ήταν ένας καλός δήμαρχος, ο νέος δήμαρχος θα έχει πάντα την πόρτα του γραφείου μου πάντα ανοιχτή, του εύχομαι καλή επιτυχία. Υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι της κεντρικής διοίκησης.

Κάμερες θα μπουν στην Αθήνα, το μετρό στα Εξάρχεια θα γίνει. Το μεγάλο έργο του Βοτανικού χρηματοδοτήθηκε από την ελληνική κυβέρνηση. Θα προχωρήσει. Ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει γήπεδο. Η Διπλή Ανάπλαση θα προχωρήσει. Είναι έργα που έχουμε δεσμεύσει μεγάλους πόρους για να τα προχωρήσουμε”.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις 

Διαβάστε ακόμη:

Η Εφορία ψάχνει να βρει τους φορολογούμενους εκείνους ώστε να τους επιστρέψει 241 εκατομμύρια

Η Εφορία ψάχνει να βρει τους φορολογούμενους εκείνους ώστε...

Στέφανος Κασσελάκης: Θα μείνω στη χώρα και στο κόμμα 1.000% – Θα γίνω πρωθυπουργός

Στέφανος Κασσελάκης: Θα μείνω στη χώρα και στο κόμμα...

Με βάση το μέσο μισθό της περιόδου απασχόλησης θα υπολογίζεται το επίδομα ανεργίας

Με βάση το μέσο μισθό της περιόδου απασχόλησης θα...

Β. Σπανάκης: Για μας η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων είναι πρώτη προτεραιότητα

Β. Σπανάκης: Για μας η υγεία και η ασφάλεια...

Ενημερωτικό Δελτίο

Στέφανος Κασσελάκης: Θα μείνω στη χώρα και στο κόμμα 1.000% – Θα γίνω πρωθυπουργός

Στέφανος Κασσελάκης: Θα μείνω στη χώρα και στο κόμμα 1.000% - Θα γίνω πρωθυπουργός Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι «μόνο η βάση μας μπορεί να...

Εννέα στους δέκα επαγγελματίες επέλεξαν τις χαμηλές εισφορές προς τον ΕΦΚΑ – Τι σύνταξη εξασφαλίζουν

Εννέα στους δέκα επαγγελματίες επέλεξαν τις χαμηλές εισφορές προς τον ΕΦΚΑ - Τι σύνταξη εξασφαλίζουν Σταθερά στην πρώτη και πιο οικονομική ασφαλιστική κατηγορία παραμένει η...

Τα δύο “στρατόπεδα” στον ΣΥΡΙΖΑ – Ποιοι στηρίζουν Γεροβασίλη και ποιοι Κασσελάκη

Τα δύο "στρατόπεδα" στον ΣΥΡΙΖΑ, ποιοι στηρίζουν Γεροβασίλη και ποιοι Κασσελάκη Θέμα ωρών θεωρείται στον ΣΥΡΙΖΑ η ανακοίνωση υποψηφιότητας της Όλγας Γεροβασίλη, η οποία εμφανίζεται έτοιμη...

Η Όλγα Γεροβασίλη το φαβορί για αντίπαλος του Κασσελάκη

Η Όλγα Γεροβασίλη το φαβορί για αντίπαλος του Κασσελάκη, το Σάββατο θα ανακοινωθεί το πρόσωπο που θα βρεθεί αντιμέτωπο με τον Στέφανο Κασσελάκη στις...