Αρχική Δήμοι Πρόγραμμα Λογοθεραπείας για ενήλικες στο Δήμο Βριλησσίων

Πρόγραμμα Λογοθεραπείας για ενήλικες στο Δήμο Βριλησσίων

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Πρόγραμμα Λογοθεραπείας για ενήλικες, μετά από πρόγραμμα Λογοθεραπείας για παιδιά, το οποίο θα συνεχιστεί κανονικά, εντάσσει αυτή τη χρονιά, ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων, στο πλαίσιο των προγραμμάτων υγείας και σε συνεργασία με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο.

Στο πλαίσιο του νέου προγράμματος και σε συνεργασία με τις αντίστοιχες ειδικότητες ιατρείων των Κοινωνικών Ιατρείων – Φαρμακείου, θα παρέχονται δωρεάν υπηρεσίες αξιολόγησης και λογοθεραπείας σε ενήλικες με άνοια, νευρολογικές παθήσεις (Alzheimer’s, Parkinson κ.ά.), δυσαρθρία ή που έχουν υποστεί εγκεφαλικά επεισόδια.

Υπεύθυνη λογοθεραπεύτρια επόπτρια προγράμματος, η Χριστίνα Καραχάλια.

Τα προγράμματα λογοθεραπείας πραγματοποιούνται στο χώρο των Κοινωνικών Ιατρείων-Φαρμακείο του Δήμου (Λ.Πεντέλης 62, 1ος όροφος) δυο φορές την εβδομάδα:

Λογοθεραπεία παιδιών κάθε Τρίτη 8.00-11.00π.μ. και Λογοθεραπεία Ενηλίκων κάθε Πέμπτη 8.00-11.00

Για πληροφορίες και ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην τεχνική γραμματεία των Κοινωνικών Ιατρείων-Φαρμακείου, Λιάνα Αλ Νταρουίζ (Λογοθεραπεύτρια), Στάμου Πηνελόπη Ψυχολόγος, στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, στο τηλ. 210-8045564.