ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Για το “καυτό” θέμα της διπλής ανάπλασης στο Βοτανικό μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης. Με την παρέμβαση του ο υποψήφιος δήμαρχος επανέφερε στο προσκήνιο την προοπτική κατασκευής γηπέδου για τον Παναθηναϊκό ή την Εθνική Ελλάδος 

Ειδικότερα, ο Κώστας Μπακογιάννης φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Best Fm» και τοποθετήθηκε για το γηπεδικό ζήτημα του Παναθηναϊκού κατόπιν σχετικής ερώτησης. «Είναι κάτι που επεξεργαζόμαστε αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Υπάρχει η περίφημη Διπλή Ανάπλαση, ένα σχέδιο νομικά τελειωμένο. Έχει περάσει από το Συμβούλιο της Επικρατείας, είναι «κλειδωμένο». Δεν έχει θεσμικό ζήτημα και μπορεί να προχωρήσει αύριο το πρωί.
Το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα γίνει στον Βοτανικό, αν θα προχωρήσει το παλιό εμπορικό κέντρο του Βωβού που σήμερα ανήκει στις τράπεζες κι αν θα μπορούσαμε επιτέλους να μιλήσουμε για ένα γήπεδο για την Εθνική Ελλάδας στον Βοτανικό. Το συζητάμε, το μελετάμε. Το κοστολογούμε για να είμαστε συγκεκριμένοι», υπογράμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος.

Η παρέμβαση του Κώστα Μπακογιάννη φαίνεται ότι…ερέθισε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ,μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς λίγες ώρες αργότερα ο Ερασιτέχνης εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε τις δηλώσεις του υποψηφίου Δημάρχου Αθήνας, κ. Κώστα Μπακογιάννη, που θυμήθηκε ξαφνικά τον Βοτανικό.

Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε τόσο στον ίδιο όσο και προς πάσα κατεύθυνση τα εξής:

Α) Δεν θα επιτρέψουμε την χρήση της ιστορίας και της περιουσίας (γήπεδο Απόστολος Νικολαϊδης) του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου από κανέναν πλην των μελών της Παναθηναϊκής Οικογένειας.

Β) Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να χρησιμοποιήσει τον Παναθηναϊκό προς εξυπηρέτηση των πολιτικών του σκοπιμοτήτων».