Αρχική Δήμοι Μπακογιάννης: Σήμερα η Αθήνα παίρνει μια μεγάλη ανάσα

Μπακογιάννης: Σήμερα η Αθήνα παίρνει μια μεγάλη ανάσα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

«’Τον Παύλο δεν θα τον φέρω πίσω, παλεύω για να σωθούν άλλα παιδιά’ είπε η Μάγδα Φύσσα. Σήμερα η Αθήνα παίρνει μια μεγάλη ανάσα. Ανάσα και δύναμη να συνεχίσει τον αγώνα ενάντια στο μίσος και την βία από όπου και αν προέρχονται. Χωρίς συμψηφισμούς. Χωρίς ‘ναι μεν, αλλά’. Χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις», αναφέρει σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης για την ιστορική απόφαση του Δικαστηρίου για την Χρυσή Αυγή.

«Έχουμε μια ιστορική ευκαιρία να επανσυνανταχτούμε γύρω από τις κοινές μας αρχές και αξίες. Ενωμένοι. Η πολιτική διαφωνία, η αντιπαράθεση, ακόμα και η σύγκρουση σε μια δημοκρατία, δεν είναι μόνο απαραίτητες αλλά και αναγκαίες. Όσο έντονες, όσο οξείες, όσο σφοδρές και αν είναι. Αρκεί να θυμόμαστε πως ο αντίπαλός μας δεν είναι εχθρός μας», συνεχίζει.

«Η δικαιοσύνη έκανε το χρέος της. Ας κάνουμε κι εμείς το δικό μας κι ας σηκωθούμε λίγο ψηλότερα από αυτά που μας χωρίζουν», καταλήγει η δήλωση του δημάρχου Αθηναίων.

«Τον Παύλο δεν θα τον φέρω πίσω, παλεύω για να σωθούν άλλα παιδιά» είπε η Μάγδα Φύσσα. Σήμερα η Αθήνα παίρνει μια μεγάλη…

Gepostet von Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis am Mittwoch, 7. Oktober 2020