Αρχική Δήμοι Με προσωπικό ασφαλείας και περιορισμένο ωράριο λειτουργίας για το κοινό ο Δήμος...

Με προσωπικό ασφαλείας και περιορισμένο ωράριο λειτουργίας για το κοινό ο Δήμος Αχαρνών

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σε συνέχεια των προληπτικών μέτρων που λαμβάνει καθημερινά ο Δήμος Αχαρνών έναντι της εξάπλωσης του κορωνοϊού και έχοντας υπόψη την προστασία της δημόσιας υγείας, ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός αποφασίζει τη λήψη συμπληρωματικών μέτρων προστασίας του προσωπικού του Δήμου:
Το ωράριο για το κοινό για όλες τις υπηρεσίες του Δήμου πλην των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών περιορίζεται από τις 09:00 έως τις 13:00 καθημερινώς.

Ο Δήμος Αχαρνών θα εξυπηρετεί με προσωπικό ασφαλείας μόνο πολίτες των οποίων τα ζητήματα δεν είναι δυνατόν να διεκπεραιωθούν ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

Στο Τμήμα Εσόδων της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, η διαδικασία διόρθωσης των τετραγωνικών και η έκδοση βεβαίωσης ΤΑΠ αναστέλλεται μέχρι τις 31 Μαρτίου, λαμβάνοντας υπόψιν την παράταση που ανακοίνωσε ο Υπουργός Εσωτερικών έως τις 30 Ιουνίου. Κατ’εξαίρεση, θα εξυπηρετούνται πολίτες που για σημαντικό λόγο χρειάζονται τις απαραίτητες βεβαιώσεις, μετά από τηλεφωνικό ραντεβού στα τηλ. 210-2415348 (κ. Κωνσταντόπουλος) και 210-2415353 (κα Νικολοπούλου-κα Ντάση)

Τα παραπάνω μέτρα θα ισχύσουν από τις 13 Μαρτίου έως τις 31 Μαρτίου ή μέχρι νεωτέρας αποφάσεως.

Ο  Δήμος Αχαρνών, παρακαλεί όλους τους   Δημότες να επιδείξουν υπευθυνότητα και να περιορίσουν τις επισκέψεις στο Δημαρχιακό Μέγαρο και τις Δημοτικές υπηρεσίες με σκοπό να διασφαλιστεί η Δημόσια Υγεία.