Αρχική Πολιτική «Μας φόρεσε τη Δανάη στο κόμμα»: Επίθεση κατά Βαρουφάκη απο πρώην βουλευτές...

«Μας φόρεσε τη Δανάη στο κόμμα»: Επίθεση κατά Βαρουφάκη απο πρώην βουλευτές του ΜεΡΑ25

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Πυρά εναντίον της άλλοτε πολιτικής τους στέγης εξαπολύουν μέσω Facebook οι πρώην βουλευτές του ΜεΡΑ25 Άλκης Φλωρόπουλος, Άρης Παναγόπουλος και Ράνια Ντάλη.

Τόσο ο άλλοτε συντονιστής του κόμματος στην Πάτρα, όσο και οι δύο άλλοι πρώην βουλευτές εξαπέλυσαν δριμεία επίθεση κατά του Γιάνη Βαρουφάκη μιλώντας ανοικτά για οικογενειοκρατία και ιδιοτέλεια.

Χαρακτηριστική μάλιστα είναι η αναφορά του κου Φλωρόπουλου στη σύζυγο του Γιάνη Βαρουφάκη, Δανάη Στράτου για την οποία αναφέρει «Μας φόρεσε στο κόμμα την σύζυγο του» χαρακτηρίζοντας την άτομο που δεν έχει βιοποριστεί ποτέ στη ζωή του και έκανε δημόσιες παρεμβάσεις αναλαμβάνοντας θέση στο κόμμα.

Στην ανάρτηση, την οποία συνυπογράφει και ο πρώην βουλευτής του κόμματος για τον Νομό Αχαίας, Άρης Παναγόπουλος, γίνεται λόγος για οικογένειες , συζύγους , παιδιά κι ανίψια που κατέχουν αρκετές έμμισθες θέσεις εντός του κόμματος .

«Κάπως έτσι καταρτίζονται και τα εκλογικά ψηφοδέλτια», τονίζει η επιστολή.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι άλλοτε σύντροφοι του, κατηγορούν τον Γιάνη Βαρουφάκη για φθηνό λαικισμό, αναφέροντας πως έφτασε στο σημείο να εξυμνεί τον Καραμανλισμό , να τον εξισώνει με τον Ανδρέα Παπανδρέου  ενώ παράλληλα καλούσε να μην δαιμονοποιούνται οι  ψηφοφόροι του Τραμπ.

Στις τελευταίες Εθνικές Εκλογές έδωσα όλη μου την ψυχή ως υποψήφια βουλευτής του ΜέΡΑ25 στη Βοιωτία. Οι πολίτες της…

Gepostet von Rania Dalli am Montag, 13. Juli 2020

Γιατί αποχωρούμε από το ΜέΡΑ25 ; Οι λόγοι είναι πάρα πολλοί , στο παρακάτω κείμενο θα αναφέρουμε ενδεικτικά μερικούς…

Gepostet von Aris Panagopoulos am Montag, 13. Juli 2020