Η πολυπλοκότητα της υπόθεσης Folli Follie ολοκληρώθηκε με την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων. Ο επικεφαλής του ομίλου, Δημήτρης Κουτσολιούτσος, καθώς και ο γιος του, Τζώρτζης, κρίθηκαν ομόφωνα ένοχοι για ποικίλα κακουργηματικά αδικήματα, αν και δεν καταδικάστηκαν για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Τδικαστήριο, μετά από μακρόχρονη διαδικασία, επέβαλε στη σύζυγο του Κουτσολιούτσου, Καίτη, κατηγορίες για απάτη, χειραγώγηση αγοράς και ξέπλυμα χρήματος. Συνολικά, οι 11 κατηγορούμενοι για εγκληματική οργάνωση αθωώθηκαν, ενώ άλλοι έξι απαλλάχθηκαν από κάθε κατηγορία.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος καταδικάστηκε για ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία, απάτη, χειραγώγηση αγοράς και ξέπλυμα χρήματος. Ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος αθωώθηκε για την πλαστογραφία αλλά καταδικάστηκε για απάτη, χειραγώγηση αγοράς και ξέπλυμα χρήματος.

Η συνεργάτιδα της οικογένειας Κουτσολιούτσου κρίθηκε ένοχη για συνέργεια σε πλαστογραφία, απάτη, χειραγώγηση αγοράς και ξέπλυμα χρήματος. Τέλος, ο καταζητούμενος Ι.Μ. κρίθηκε ένοχος για πλαστογραφία, άμεση συνέργεια σε απάτη, άμεση συνέργεια στη χειραγώγηση αγοράς και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις