Αρχική Υγεία Έκλεισε το Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου στα Χανιά λόγω θετικού κρούσματος κορωνοϊού

Έκλεισε το Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου στα Χανιά λόγω θετικού κρούσματος κορωνοϊού

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Γυναίκα η οποία εργάζεται στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου είναι το νέο κρούσμα του κορωνοϊού στα Χανιά.

Σύμφωνα με το cretapost, ήδη ο ΕΟΔΥ έχει ξεκινήσει την ιχνηλάτηση ενώ η εργαζόμενη έχει ήπια συμπτώματα και παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ωστόσο, με απόφαση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Χανίων το ΚΑΜ στο Μεγάλο Αρσενάλι θα παραμείνει κλειστό καθώς θα γίνει απολύμανση.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Χανίων – Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ.) ενημερώνει ότι, υπάλληλος της, διαγνώστηκε με COVID-19.

Το επιβεβαιωμένο κρούσμα, ακολουθώντας όλες τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. παραμένει σε κατ οίκον περιορισμό, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία της ιχνηλάτησης των επαφών του.

Για το λόγο αυτό, όλοι οι εργαζόμενοι της Επιχείρησης θα υποβληθούν σε διαγνωστικούς ελέγχους από την Κινητή Μονάδα Υγείας του Ε.Ο.Δ.Υ.

Ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη διαχείριση των κρουσμάτων COVID-19, η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ. θα προβεί αύριο, Σάββατο, σε απολύμανση τόσο του χώρου των γραφείων της στο Μεγάλο Αρσενάλι όσο και στους υπόλοιπους χώρους που διαθέτει.

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των διαγνωστικών ελέγχων στους εργαζομένους της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ., από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης αναστέλλεται η εξυπηρέτηση του κοινού στο κεντρικό της κτίριο (Μεγάλο Αρσενάλι)».