Αρχική Δήμοι Δήμος Αγρινίου: Διαγωνισμός ζωγραφικής «Αγαπάμε τα ζώα δημιουργούμε πολιτισμό»

Δήμος Αγρινίου: Διαγωνισμός ζωγραφικής «Αγαπάμε τα ζώα δημιουργούμε πολιτισμό»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τρεις χιλιάδες μαθητές, και μαθήτριες, έχουν ενημερωθεί  για το πρόγραμμα  του Δήμου Αγρινίου με θέμα «Αγαπάμε τα ζώα δημιουργούμε πολιτισμό» τα τελευταία τρία χρόνια. Την περασμένη εβδομάδα  το παραπάνω πρόγραμμα  συνεχίστηκε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμφιλοχίας και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αστακού  σε συνεργασία με τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτ/νιας.

Όπως επισημαίνει ο  Δήμος Αγρινίου, στόχος των δράσεων είναι η προαγωγή της ζωοφιλίας σε μαθητές προκειμένου να γίνει αλλαγή στην αντίληψη, στη νοοτροπία, στην κουλτούρα και στη συμπεριφορά όλων απέναντι στα ζώα με έμφαση στους κανόνες υγιεινής που πρέπει να τηρούνται για την προστασία της υγείας των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό  διοργανώνονται δυο μαθητικοί  καλλιτεχνικοί  διαγωνισμοί ζωγραφικής για  μαθήτριες και μαθητές Δημοτικών Σχολείων του Νομού Αιτ/νιας με θέμα:

«Αγαπάμε τα ζώα, Δημιουργούμε Πολιτισμό, Ζωγραφίζω ένα ζώο συντροφιάς» .

Ο ακριβής χρόνος διεξαγωγής του διαγωνισμού είναι έως και 15/3/2020 με έκθεση έργων στις 4/4/2020 όπου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού.

Πληροφορίες και διευκρινίσεις: Δήμος Αγρινίου, Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής, Δ. Παπαβασίλη, στα τηλέφωνα 26413-63538,  email:   agrotiki­­_paragogi@agrinio.gr