Αρχική Δήμοι Δήμαρχος Χαλανδρίου: Υπάνθρωποι φασίστες και Ναζί οι νησιώτες που τραμπουκίζουν μωρομάνες

Δήμαρχος Χαλανδρίου: Υπάνθρωποι φασίστες και Ναζί οι νησιώτες που τραμπουκίζουν μωρομάνες

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ενάντια στο γενικότερο υποστηρικτικό κλίμα προς την επιλογή της κυβερνήσης να θωρακίσει τα θαλάσσια και χερσαία σύνορα, ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα σχολιάζει την κατάσταση στο μεταναστευτικό: «Η γραμμή χαράχτηκε,ο καθένας στο πόστο του: “Η με τους ανθρώπους ή με τους ναζήδες“, αναρτώντας φωτογραφίες των προσφύγων και μεταναστών που βρίσκονται έξω από τα ανατολικά χερσαία σύνορα.

Σε διάλογο που είχε με πολίτες σε σχόλια κάτω απο την ανάρτηση σου εξήγησε οτι αναφέρεται στους κατοίκους των νησιών που εμποδίζουν τα πούλμαν των μεταναστών και ανέφερε οτι “Το 2015 η Ελλάδα διαχειρίστηκε 880.000 ανθρώπους τώρα θα κάνει πόλεμο με 60.000 γυναικόπαιδα.Ελεος κάπου με την τρομολαγνεία

Όταν υπάνθρωποι φασίστες τραμπουκίζουν μωρομάνες,βρέφη και εγκύους δεν υπάρχει δίλλημα.”

Σε συνέχεια της διαδικτυακής συζήτησης που είχε με τους πολίτες ο Δήμαρχος Χαλανδρίου και εκείνος υποστήριξε την γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ οτι υπάρχουν νεκροί στις συμπλοκές και πως οι κυβερνήσεις πουλάνε τις άδειες 200.000 ευρώ.

Γιατί ξέρετε κανένα τρόπο να μπει με άδεια εφόσον οι κυβερνήσεις πουλάνε τις άδειες 200.000.Αλλά αυτοί είναι επενδυτές… ξέχασα .Φυσικά κάθε μέρα όλα τα κανάλια και η επίσημη πολιτεία τρέφουν το ρατσιστικό μίσος που φέρνει ήδη νεκρούς. Παίζουν το παιχνίδι του Ερντογάν οι ανίκανοι για εσωτερική κατανάλωση.
Οι δηλώσεις του συγκεκριμένου δημάρχου προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με δεκάδες πολίτες να εξοργίζονται από τις δηλώσεις του, με τις οποίες μάλιστα αναπαράγει την τουρκική προπαγάνδα υποστηρίζοντας ότι στα σύνορα υπάρχουν νεκροί.

Δείτε την ανάρτηση και διαβάστε τα επίμαχα σχόλια:

Η γραμμή χαράχτηκε,ο καθένας στο πόστο του:Η με τους ανθρώπους ή με τους ναζήδες.Η σιωπή είναι συνενοχή.

Gepostet von Σίμος Ρούσσος am Montag, 2. März 2020