Αρχική Ελλάδα Δακτύλιος: Πότε επιστρέφει – Τι δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών

Δακτύλιος: Πότε επιστρέφει – Τι δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Κατά την παρουσίαση του νομοσχεδίου για την εξέταση των υποψηφίων οδηγών και για την εκπαίδευση τους, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής έδωσε παράλληλα διευκρινήσεις που αφορούν στο δακτύλιο ο οποίος θα επιστρέψει σύντομα στο κέντρο της Αθήνας.

Ο υπουργός δεν απέκλεισε να μην εξαιρεθούν μόνο τα ηλεκτρικά οχήματα, αλλά να επιτραπεί η είσοδος και σε άλλους τύπους αυτοκινήτων.

“Την επόμενη εβδομάδα ανακοινώσεις για τον Δακτύλιο. Τα δεδομένα που έχουμε σήμερα: Κατόπιν εντολής πρωθυπουργού ο Δακτύλιος επιστρέφει από 25 Οκτωβρίου, για να αντιμετωπιστεί το αυξημένο κυκλοφοριακό πρόβλημα. Θα περιοριστούν κατά πολύ όλες οι εξαιρέσεις και τα παραθυράκια που υπάρχουν.

Θα δούμε ποιοι τύποι οχημάτων θα εξαιρεθούν. Υπάρχει σύσκεψη με συναρμόδιους υπουργούς και με τον κ. Γεραπετρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου. Το βέβαιο είναι ότι θα εξαιρούνται τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Θα υπάρξουν όμως αλλαγές. Για κάποια ζητήματα θα υπάρξει μεταβατική περίοδος. Για να λυθεί το πρόβλημα είναι αναγκαίο να εργαστούμε όλοι μαζί“ανέφερε στην ομιλία του ο Κώστας Καραμανλής.