Αρχική Περιβάλλον ATM που πετάμε παλιά smartphone και παίρνουμε χρήματα – Που θα τα...

ATM που πετάμε παλιά smartphone και παίρνουμε χρήματα – Που θα τα βρείτε

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τους τελευταίους μήνες έχουν εμφανιστεί στην Ελλάδα τα Green PandaΠρόκειται για ΑΤΜ που μπορούμε να δώσουμε τα παλιά μας smartphone και να πάρουμε χρήματα. Στόχος τους είναι να κάνουν καλό στον πλανήτη. 

Η διαδικασία 

Τα Green Panda είναι τα πρώτα ΑΤΜ ανακύκλωσης smartphones που αγοράζουν επιτόπου τη συσκευή σας και πληρώνουν για την αξία της την ίδια στιγμή. Πρόκειται, δηλαδή, κυριολεκτικά για ένα ΑΤΜ. Αντί να αδειάζει τον λογαριασμό σας, τον γεμίζει και παίρνει από τα χέρια σας τα άχρηστα, παλιά σας smartphones. 

Η όλη διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 3 λεπτά και γίνεται ως εξής: 

  • Τοποθετείτε το κινητό σας στο ΑΤΜ, γίνεται η αυτόματη αναγνώριση του μοντέλου και της κατάστασής του και υπολογίζεται η αξία του. 
  • Αν επιθυμείτε, προχωράτε επιτόπου στην πώληση, με άμεση κατάθεση των χρημάτων σε λογαριασμό σας, διαφορετικά παίρνετε τη συσκευή πίσω. 

  Που βρίσκονται 

Τα ΑΤΜ Green Panda βρίσκονται ήδη εντός επιλεγμένων supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος ενώ νέες τοποθεσίες προστίθενται κάθε εβδομάδα. Επίσης, για όσους δεν βγαίνουν από το σπίτι και κατοικούν στην Αττική, υπάρχει το Green Panda Car που έρχεται σε εσάς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την ειδική φόρμα στο greenpanda.gr, να κλείσετε το ραντεβού σας και το πλησιέστερο Green Panda Car θα σας περιμένει την ώρα που θέλετε, στο σημείο που θέλετε, για να αγοράσει την συσκευή σας, ανέπαφα και με απόλυτη ασφάλεια.