Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

ΠΟΕ-ΟΤΑ για απλήρωτους συμβασιούχους: Στο ίδιο έργο θεατές, καταντάει πλέον φαρσοκωμωδία

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ με ανακοίνωσή της καλεί την κυβέρνηση και ιδιαίτερα την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών να παρέμβει άμεσα για την οριστική επίλυση των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί από τη μη πληρωμή συμβασιούχων στην καθαριότητα.

ως αποκλειστικά υπεύθυνη για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στους εργαζόμενους και τις υπηρεσίες των Δήμων από τη μη πληρωμή των σχετικών ενταλμάτων να παρέμβει άμεσα για την ΟΡΙΣΤΙΚΗ επίλυσή τους.

«Για μία ακόμη φορά, επίτροποι του Ελεγκτικού Συνεδρίου εξαντλούν κάθε όριο «νομιμότητας» και επιδεικνύουν «υπερβάλλον ζήλο» όταν πρόκειται για δαπάνες των Δήμων που αφορούν αποκλειστικά εργαζόμενους.

Για ακόμη μία φορά, οι «κόντρες» και τα «πολιτικά παιχνίδια» μεταξύ κυβέρνησης και Ελεγκτικού Συνεδρίου πλήττουν ανεπανόρθωτα τους εργαζόμενους και τις υπηρεσίες των Δήμων, οι οποίοι δεν φέρουν την παραμικρή ευθύνη για το νέο αδιέξοδο που δείχνει να δημιουργείται.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί την κυβέρνηση και ιδιαίτερα την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών ως αποκλειστικά υπεύθυνη για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στους εργαζόμενους και τις υπηρεσίες των Δήμων από τη μη πληρωμή των σχετικών ενταλμάτων να παρέμβει άμεσα για την ΟΡΙΣΤΙΚΗ επίλυσή τους.

Σε διαφορετική περίπτωση, η απάντηση και η αντίδραση των εργαζομένων θα είναι ΑΜΕΣΗ και πιο ΔΥΝΑΜΙΚΗ από το προηγούμενο χρονικό διάστημα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Διαβάστε ακόμη:

Ακρίτα σε Δούκα: Μήπως να πιάσετε το φαράσι να ξεβρωμίσετε την Αθήνα;

Ιδιαιτέρως σκληρή κριτική ασκεί στον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα...

Ευρωεκλογές 2024 – Αποτελέσματα ΥΠΕΣ: ΝΔ 27,5%, ΣΥΡΙΖΑ 14,58%, ΠΑΣΟΚ 13,75%

Ευρωεκλογές 2024 - Η μεγάλη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας...

«Στα αθλητικά πάμε..καλά»

Άρθρο των φοροτεχνικών Παναγιώτη Παντελή και Ηλία Χατζηγεωργίου Στα...

Ενημερωτικό Δελτίο

Επικίνδυνη φωτιά στα Γλυκά Νερά: Καίει κοντά στον οικισμό

Η Πυροσβεστική έχει ειδοποιηθεί για φωτιά που ξέσπασε στα Γλυκά Νερά, με κινητοποίηση ισχυρών επίγειων και εναέριων δυνάμεων. Συνολικά, εκτελούν επιχείρηση 100 πυροσβέστες με...

Εξιχνιάζοντας τη δολοφονία στο Ψυχικό: Αποκαλύπτονται οι φάκελοι του τοπογράφου

Η δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό αποτελεί σοβαρό έγκλημα που έχει αναστατώσει τις αρχές. Ο δράστης, ένας επαγγελματίας δολοφόνος, ενέργησε μόνος του, χρησιμοποιώντας...

Σκιάθος: Κρίσιμη κατάσταση 36χρονης μετά απο υπερβολική δόση χαπιών

Η κατάσταση ήταν κρίσιμη για μια 36χρονη γυναίκα από τη Σκιάθο, η οποία προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της με υπερβολική δόση χαπιών....

Ηλεκτρονικές κλήσεις αντί για χάρτινο μπλοκάκι – Θα έρχονται στο gov.gr

Οι αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί η Τροχαία αντικατοπτρίζουν τη γενικότερη τάση προς την ψηφιοποίηση και την αυτοματοποίηση των διαδικασιών. Αντί για τα παραδοσιακά...