Αρχική Παιδεία Υποτροφία για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό από το Ίδρυμα Στρατηγός Μιχαήλ Αρναούτης

Υποτροφία για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό από το Ίδρυμα Στρατηγός Μιχαήλ Αρναούτης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το ίδρυμα Στρατηγός Μιχαήλ Αρναούτης ανακοίνωσε την απονομή υποτροφίας για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό για το ακαδημαϊκό έτος 2021 / 2022 στους τομείς:

1. Electrical and Computer Engineering – με κύριες ειδικεύσεις:

  • Programming/ Hardware
  • Telecommunications
  • Energy
  • Electronics

2. Biomedical Engineering
3. Informatics
4. Aritificial Intelligence

Η υποτροφία απονέμεται σε πτυχιούχους ελληνικών ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους στους κλάδους αυτούς με διάκριση (Άριστα ή Λίαν Καλώς σε περίπτωση μη εμφάνισης αριστούχων).

Απαραίτητη η άρτια γνώση της γλώσσας στην οποία θα σπουδάσετε. Ηλικία υποψηφίων μέχρι 30 ετών. Αποκλείονται οι υπότροφοι που έχουν λάβει υποτροφία από άλλη πηγή.

Η υποτροφία ανέρχεται στα 6.000€ ετησίως και μπορεί να καλύψει έως και δύο έτη (το δεύτερο έτος θα εξαρτηθεί από το διαθέσιμο κεφάλαιο).

Λίστα με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά:

1. Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη αίτηση με φωτογραφία
2. Συστατικές επιστολές (Πρεπει να σταλουν απ’ευθείας από το πρόσωπο που γραφει την επιστολή στο email της κ Αρναούτη: nathene@nathenelawyer.com)
3. Αναλυτικές βαθμολογίες
4. Βιογραφικό

Οι αιτήσεις πρέπει να συμπληρωθούν στην Αγγλική γλώσσα, και να ΦΤΑΣΟΥΝ με e-mail στην κ. Αρναούτη μέχρι τα μεσάνυχτα της 15ης Μαρτίου 2021 συνοδευόμενες από βιογραφικό σημείωμα και αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις σπουδές που θα πραγματοποιηθούν.

Δείτε την ανακοίνωση εδώ.