Ακόμη ένας βουλευτής ανακοίνωσε την αποχώρησή του λίγες ώρες μετά την ανεξαρτητοποίηση του Μιχάλη Γαυγιωτάκη  ανεξαρτητοποιήθηκε και ο κ. Ασπιώτης, με το κόμμα των Σπαρτιατών να μένει μόνο με πέντε βουλευτές.

Και ο Γεώργιος Ασπιώτης με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ΚΟ.Μετά την αποχώρηση του, οι «Σπαρτιάτες» μένουν με πέντε βουλευτές και οι ανεξάρτητοι βουλευτές γίνονται έντεκα.

Στην περίπτωση που οι Σπαρτιάτες μείνουν με λιγότερους από πέντε βουλευτές τότε αυτόματα παύουν να είναι Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Νωρίτερα σήμερα 25/06/2024 είχε αποχωρήσει από τους «Σπαρτιάτες» και ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης, με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής.

«Από τούδε και στο εξής λειτουργώ ως βουλευτής στο πλαίσιο του Συντάγματος και του Κανονισμού της Βουλής, έχοντας τιμηθεί με την ψήφο των πολιτών του Ηρακλείου Κρήτης, μη εντασσόμενος πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του πολιτικού κόμματος “Σπαρτιάτες”», δηλώνει ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης.

Και προσθέτει: «Προτάσσουμε το θάρρος, τη δύναμη του φρονήματος, τα βήματα μπροστά και όχι την οπισθοχώρηση. Δεν χαριζόμαστε σε επίγειους παραδείσους, ούτε συνωμοτούμε στα θέλγητρα και προσταγές ενός επίδοξου εισβολέα»

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις