Αρχική Δήμοι Υπηρεσία τηλεϊατρικής για μοναχικά άτομα στην Ηλιούπολη

Υπηρεσία τηλεϊατρικής για μοναχικά άτομα στην Ηλιούπολη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Δωρεάν συσκευές τηλεειδοποίησης-τηλεϊατρικής σε δικαιούχους δημότες, θα παραδοθούν τις επόμενες ημέρες από το Δήμο Ηλιούπολης. Όπως σημειώνεται αναφορικά με το θέμα, η τηλεειδοποίηση – τηλεϊατρική απευθύνεται κυρίως σε μοναχικά άτομα που μπορεί να δοκιμαστεί ξαφνικά η υγεία τους με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν. Τα εν λόγω άτομα παραλαμβάνοντας και έχοντας επάνω τους μια συσκευή τηλεϊατρικής αποκτούν τη δυνατότητα να λάβουν άμεσα ιατρικές συμβουλές και αν χρειαστεί δια ζώσης ιατρική φροντίδα.

Παράλληλα με τη συσκευή τηλεϊατρικής, σε όσους ενδιαφέρονται, θα δίνεται η δυνατότητα καταγραφής των ιατρικών τους αναγκών για την πιο οργανωμένη προστασία της υγείας τους. Αυτό επιτυγχάνεται με την δημιουργία Ψηφιακού Βιβλιαρίου Υγείας Δημότη, πάντα χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Το Ψηφιακό Βιβλιάριο θα παρέχει ένα πλήρες ιατρικό ιστορικό του δημότη, διαδικτυακά, στο οποίο θα μπορεί να έχει πρόσβαση ο ίδιος ο δημότης, κάποιος φροντιστής της υγείας του και φυσικά ο ιατρός του.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Υποδοχής της Κοινωνική Υπηρεσίας του Δήμου, στο ισόγειο του Δημαρχείου, Δευτέρα έως Παρασκευή 07:30 – 13:30, τηλ. 210.9970055 καθώς και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, Ηρώς Κωνσταντοπούλου 45, Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 13:00, τηλ. 210.9933263, κα Κουσουνή.