Με αφορμή τα όσα έγιναν, την παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τις ομοφοβικές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια σε βάρος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, αλλά και την ανακοίνωση που είχε βγάλει ο Αλέξης Κούγιας για τον Γιώργο Λιάγκα πριν από ενάμιση μήνα, όπου τον αποκαλούσε, μεταξύ άλλων: “σίχαμα, επικίνδυνο άτομο, τηλεοπτικό υποκείμενο” και μάλιστα, καλούσε τον Θοδωρή Κυριακού να τον απολύσει από τον ΑΝΤ1, ο παρουσιαστής ξέσπασε στον αέρα του “Πρωινού”.

Ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε ότι:

Ο αντιρατσιστικός νόμος πρέπει να εφαρμοστεί κάποια στιγμή. «Δε μπορεί ο ομιλών επειδή έκανε τρεις συνεντεύξεις με τον Κασσελάκη να αποκαλείται σίχαμα. Τότε δεν αναφέρθηκα. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έβγαλε ανακοίνωση και με αποκάλεσε σίχαμα γιατί τολμώ να πάρω συνεντεύξεις και να προβάλλω ομοφυλόφιλους και προέτρεψε τον ιδιοκτήτη του καναλιού, τον κύριο Κυριακού να με απολύσει πάραυτα. Τότε δεν είδα κανένα εισαγγελέα να παρεμβαίνει, όταν ένας λειτουργός της δικαιοσύνης βγήκε δημόσια και αποκάλεσε σίχαμα έναν άνθρωπο που κάνει τη δουλειά του.

Αυτό δεν ήταν ομοφοβική αναφορά; Προέτρεψε τον ιδιοκτήτη του καναλιού τον κύριο Κυριακού να με διώξει. Δυστυχώς δεν με έδιωξε, μου ανανέωσε το συμβόλαιο. Άλλοι φύγανε από πόστα εκείνες τις ημέρες…» σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιάγκας.

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε για το ίδιο θέμα:

«Και επειδή είμαστε πολλοί περισσότεροι οι λογικοί άνθρωποι, η κοινωνία μας κύριε Κούγια για να κοιμάστε ανήσυχος τα βράδια θα γίνει καλύτερη και σωστή. Που θα μας πείτε και σιχάματα, εσείς. Θα μας κάνετε μαθήματα εσείς! Που δύο μήνες δεν τα λέω και τα κρατάω μέσα μου. Θα κάνετε σε εμένα μαθήματα ηθικής. Εσείς σε εμένα!».Ντρέπεται και η ντροπή..

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις