Ο Γιώργος Λιανός χαλαρότατος μπροστά στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα», της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha, παραχώρησε δηλώσεις, ρίχνοντας μπηχτές στον Γιώργο Λιάγκα και όχι μόνο..

Ο Γιώργος Λιανός ιδιαίτερα ομιλητικός και με αρκετά δόση χιούμορ αλλά και διάθεση για μπηχτές σχολίασε τα νούμερα τηλεθέασης της φετινής χρονιάς αλλά και τους παρουσιαστές που δεν τους αγγίζουν.. οι δημοσιογράφοι λέγοντας χαρακτηριστικά πως «κακά τα ψέματα, μετά τα μέσα Απριλίου, το Survivor εμφάνισε μια κόπωση στα νούμερα τηλεθέασης. Νομίζω ότι ελάχιστοι μπορούν να πουν ότι νιώθουν ικανοποιημένοι από τα νούμερα της φετινής σεζόν. Και αναφέρομαι και στα ριάλιτι και στα σόου και στις σειρές».

«Γιατί όμως ρωτάτε μόνο εμένα και δεν ρωτάτε και τους υπόλοιπους; Και αυτό θα ήθελα, παρακαλώ, να παίξει! Δεν τολμάς, ας πούμε, να απλώσεις το μικρόφωνο στη Μενεγάκη και να της πεις «τα νούμερα σου δεν ήταν καλά φέτος». Δεν τολμάς να απλώσεις το μικρόφωνο στον Γιώργο Λιάγκα και να του πεις «τα νούμερα σου πως ήταν;».

«Δεν στο επιτρέπουν ενώ εγώ κάθομαι και μιλάω σε όλο τον κόσμο. Εγώ επιτρέπω να γίνεται αυτός ο σχολιασμός και μου φαίνεται λιγάκι περίεργο, δεν θα το πω άδικο» γιατί δεν ρωτάτε και τους υπόλοιπους.. με τον δημοσιογράφο να λέει ότι το προσπαθούνε..!

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις