Αρχική Δήμοι Ξεκινούν τις βόλτες τα κοινόχρηστα ποδήλατα της Έδεσσας

Ξεκινούν τις βόλτες τα κοινόχρηστα ποδήλατα της Έδεσσας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020 ξεκινάει η λειτουργία του Συστήματος Κοινόχρηστων Ποδηλάτων του Δήμου Έδεσσας, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον κεντρικό πεζόδρομο στις 8:00 μ.μ.

Το Σύστημα είναι ανοικτό για χρήση σε οποιονδήποτε κάτοικο ή επισκέπτη της πόλης μας, αρκεί να είναι 18 ετών και άνω. Οι χρήστες θα μπορούν να παραλαμβάνουν ποδήλατο από οποιονδήποτε Σταθμό θέλουν και να το αφήνουν σε οποιονδήποτε Σταθμό. Σταθμοί βρίσκονται στα ακόλουθα σημεία:

  • Κέντρο Ενημέρωσης περιοχής Καταρρακτών
  • Δημαρχείο
  • Σιδηροδρομικός Σταθμός
  • Κεντρικός πεζόδρομος (Ρίζου & Δημοκρατίας)

Η εγγραφή στο σύστημα είναι υποχρεωτική για τους χρήστες και μπορεί να γίνει:

Α. Μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή ή έξυπνου τηλεφώνου στην πλατφόρμα edessa.cyclopolis.gr, με χρήση της πιστωτικής κάρτας για λήψη στοιχείων του χρήστη.

Β. Ηλεκτρονικά στον Κεντρικό Σταθμό του Συστήματος, που βρίσκεται στο Κέντρο Ενημέρωσης των Καταρρακτών, με χρήση της πιστωτικής κάρτας για λήψη στοιχείων του χρήστη.

Γ. Με επίσκεψη στο Κέντρο Ενημέρωσης των Καταρρακτών με την αστυνομική ταυτότητα κι τον ΑΦΜ σας, κάθε μέρα 10:00 έως 16:00, από όπου θα λάβετε τα συνθηματικά σας και τους απαραίτητους κωδικούς για την παραλαβή ποδηλάτου από τους Σταθμούς.

Η χρήση του Συστήματος θα είναι δωρεάν.

Κάθε χρήση κοινόχρηστου ποδηλάτου δεν μπορεί να ξεπερνά τις 2 ώρες.

Η δράση χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ 2014 – 2020 μέσω του Ε.Π. Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο πλαίσιο του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης της πόλης μας.