Αρχική Δήμοι Ξεκίνησε από τον Δήμο Γλυφάδας η διανομή tablet στους μαθητές

Ξεκίνησε από τον Δήμο Γλυφάδας η διανομή tablet στους μαθητές

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ξεκίνησε χθες από τον Δήμο Γλυφάδας, αμέσως μετά την παραλαβή τους, η διανομή 200 tablet σε μαθητές που τα χρειάζονται, για να συμμετάσχουν στην τηλεκπαίδευση

Όπως τονίζεται, οι ανάγκες εντοπίζονται με διαδικασία που δεν επιδέχεται της παραμικρής αμφισβήτησης ως προς την αξιοπιστία της. Τα tablet θα φθάσουν στα χέρια των μαθητών που τα έχουν πραγματικά ανάγκη, ώστε να μην είναι αποκομμένοι από τη μαθησιακή διαδικασία.

Ο Δήμος Γλυφάδας σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολείων της πόλης -οι οποίοι έχουν ήδη διαπιστώσει ποια παιδιά δεν μπόρεσαν την περασμένη εβδομάδα να συμμετάσχουν στη διαδικασία της τηλεκπαίδευσης- καθώς και με την κοινωνική υπηρεσία, έχει εντοπίσει τις ανάγκες και μεριμνά ώστε να εξελιχθεί  απρόσκοπτα η διανομή.

«Κανένα παιδί δεν θα μείνει μόνο του, κανένα παράθυρο γνώσης δεν θα μείνει κλειστό», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπανικολάου και ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά την εταιρεία Πληροφορικής ACTIVE και τον Πρόεδρό της Γιάννη Στασινόπουλο για τη δωρεά των τελευταίας τεχνολογίας tablet, μάρκας Lenovo.