Εγκεφαλικά νεκρός νοσηλεύεται ο 17χρονος από την Αγγλία που έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Χαλάνδρι. Ο νεαρός είχε διακομιστεί σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση και πλέον έχει διαπιστωθεί ότι είναι εγκεφαλικά νεκρός στον «Ερυθρό Σταυρό».

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το σοβαρό περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί, προέκυψε ότι, πριν το ατύχημα, ο ανήλικος, μαζί με έναν φίλο του, είχαν προμηθευτεί παράνομα από ένα περίπτερο αλκοόλ. Προκειμένου μάλιστα να τους επιτραπεί η αγορά επέδειξαν πλαστό δίπλωμα οδήγησης. 

Ο υπάλληλος που τους πούλησε το αλκοόλ συνελήφθη για έκθεση και για παράβαση της νομοθεσίας περί καπνικών και αλκοόλ. Ο 17χρονος βρισκόταν με την οικογένειά του στη χώρα μας για διακοπές. 

Το ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 5:00 τα ξημερώματα, όταν ο νεαρός, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε στο κενό από τον πρώτο όροφο. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις