Αρχική ΑΣΕΠ Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 184 μόνιμους σε e-ΕΦΚΑ και ΕΕΤΤ

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 184 μόνιμους σε e-ΕΦΚΑ και ΕΕΤΤ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ξεκινούν σήμερα, Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, οι αιτήσεις σε δύο προκηρύξεις του ΑΣΕΠ που προβλέπουν την πρόσληψη, συνολικά, 184 ατόμων, στον Ηλεκτρονικό Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ) και στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνίων και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).

Η προκήρυξη 9Κ/2022 για τον ΕΦΚΑ

Η προκήρυξη 9Κ/2022 του ΑΣΕΠ, προβλέπει την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 173 θέσεων, μόνιμου προσωπικού, στον Ηλεκτρονικό Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ), που εποπτεύεται από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Στην προκήρυξη ζητείται προσωπικό Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ οι ειδικότητες που ζητούνται αφορούν διοικητικούς υπαλλήλουςμηχανικούς και απόφοιτους πληροφορικής.

Από τις 173 θέσεις που ζητούνται για τον e-ΕΦΚΑ οι περισσότερες βρίσκονται στην Αττική. Υπάρχουν όμως και θέσεις που κατανέμονται σε περιοχές της Αρκαδίας, της Αχαΐας, του Ηρακλείου, της Θεσσαλονίκης, των Ιωαννίνων, της Κοζάνης, της Λάρισας, της Λευκάδας, της Κομοτηνής, της Φθιώτιδας, της Σύρου και του Πειραιά.

Η πλατφόρμα του ΑΣΕΠ για τις αιτήσεις συμμετοχής άνοιξε σήμερα, Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, και θα παραμείνει ανοικτή έως την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023.

Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ.

Η προκήρυξη για την ΕΕΤΤ

Παράλληλα ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις και στην προκήρυξη που έχει δημοσιεύσει το ΑΣΕΠ και προβλέπει την πλήρωση 14 θέσεων στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνίων και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).

Οι θέσεις αφορούν Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό (ΕΕΠ) που θα προσληφθεί με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Οι αιτήσεις για την ΕΕΤΤ θα παραμείνουν ανοικτές έως την Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2023.

Πιο συγκεκριμένα, η προκήρυξη του ΑΣΕΠ με αριθμό1049/6, προβλέπει την πλήρωσης 14 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού (ΕΕΠ) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνίων και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).

Οι ειδικότητες
Οι ειδικότητες Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού που ζητούνται στη νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ είναι οι εξής:

ΕΕΠ Οικονομικών Επιστημών – 2 θέσεις
ΕΕΠ Μηχανικός – 6 θέσεις
ΕΕΠ Οικονομολόγος – 3 θέσεις
ΕΕΠ Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ – 1 θέση
ΕΕΠ Πληροφορική – 2 θέσεις