Αρχική Δήμοι Βύρωνας: Σήμερα «Δωρεάν Διανομή Γευμάτων προς όλους» στο Πάρκο Καραολή & Δημητρίου

Βύρωνας: Σήμερα «Δωρεάν Διανομή Γευμάτων προς όλους» στο Πάρκο Καραολή & Δημητρίου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η δράση «Δωρεάν Διανομή Γευμάτων προς όλους»,  θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 10 Ιανουαρίου από τις 12.00 έως τις 14.00, στο πάρκο Καραολή & Δημητρίου στον Δήμο Βύρωνα. Διοργανώνεται από τη Δομή «Παροχής Συσσιτίου» του Δήμου σε συνεργασία με την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος του Βύρωνα» που παρασκευάζει και προσφέρει αφιλοκερδώς τα γεύματα που διανέμονται.

Στο πλαίσιο αυτό προσκαλούν τους πολίτες στο πάρκο για να μαγειρέψουν και να γευματίσουν όλοι μαζί.

Στόχος  είναι, να αφυπνιστούν συνειδήσεις αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς απέναντι σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε λιγότερο ευνοϊκή θέση.

Οι κάτοικοι της περιοχής την ημέρα αυτή, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να αποκομίσουν τη γνώση και την εμπειρία με ποιους τρόπους μπορούν να βοηθήσουν και να στηρίξουν το έργο που επιτελείται και αφορά όλους μας.

Όσοι επιθυμούν, ως ένδειξη αγάπης για τον συνάνθρωπο, μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας (όσπρια, αλεύρι, ζάχαρη, ελαιόλαδο, ντοματοχυμό, γάλα) με σκοπό την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Παροχής Συσσιτίου του Δήμου μας.

Η δράση “Δωρεάν Διανομή Γευμάτων προς όλους” πραγματοποιείται κάθε πρώτη Παρασκευή του μήνα.

Πληροφορίες Επικοινωνίας:

Δ/νση: Ιθώμης 6, Βύρωνα (Κοινωνικές Υπηρεσίες Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοιν. Παντοπωλείο-Παροχή Συσσίτιου)

Τηλέφωνο: 210-7653054

Email: koin.sissitio@dimosbyrona.gr

Facebook: Κοινωνικό Παντοπωλείο-Παροχής Συσσιτίου Δήμου Βύρωνα