Αρχική Ελλάδα Βόλος: Ανεμβολίαστοι υπάλληλοι γέμισαν κρούσματα σε γηροκομείο

Βόλος: Ανεμβολίαστοι υπάλληλοι γέμισαν κρούσματα σε γηροκομείο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Συναγερμός ξέσπασε σε γηροκομείο του Βόλου μετά από δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού. Οι ιχνηλατίσεις έδειξαν 8 ακόμα κρούσματα.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το thenewspaper.gr, στο συγκεκριμένο γηροκομείο στον Βόλο έχουν εμβολιαστεί μόνο 18 από τους 55 εργαζομένους!

Διαβάστε την ανακοίνωση του γηροκομείου

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους του Ιδρύματός μας ότι τα αποτελέσματα από τα PCR test έδειξαν 8 θετικά κρούσματα στον Covid-19. Τα 4 θετικά σε εργαζόμενους μας εκ των οποίων μια εργαζόμενη είχε νοσήσει και είχε κάνει την 1η δόση του εμβολίου, άλλη εργαζόμενη είχε νοσήσει και δεν είχε εμβολιαστεί και οι άλλες δυο ήταν ανεμβολίαστες. Οι θετικοί στον Covid-19 εργαζόμενοι έχουν τεθεί εκτός εργασίας καθώς και οι στενές επαφές τους.

Οι 4 ηλικιωμένοι είναι εμβολιασμένοι και με τις δυο δόσεις του εμβολίου, ένας εξ’ αυτών έχει μεταφερθεί στο Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου με ήπια συμπτώματα, οι υπόλοιποι παραμένουν στο Γηροκομείο έχοντας απομονωθεί σε δωμάτια καραντίνας και τηρείται αυστηρά το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ. Έχουν ενημερωθεί οι συγγενείς των ηλικιωμένων μας».