Η Τράπεζα Πειραιώς προσφέρει ευρύ φάσμα υπηρεσιών για την απόκτηση κατοικίας, στηρίζοντας τους πελάτες της με ειδικά προσαρμοσμένα στεγαστικά δάνεια. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους είτε online είτε από τα καταστήματα, με γρήγορη προέγκριση εντός 48 ωρών και άμεση αποδέσμευση κεφαλαίου μετά την υπογραφή του συμβολαίου αγοράς.

Τα δάνεια προσφέρουν χαμηλά επιτόκια, ξεκινώντας από 2,70% για τρία χρόνια, μετά ακολουθούνται από κυμαίνονται με βάση το Euribor, πλέον περιθωρίου από 1,75%, και είναι δυνατή η διάρκειά τους έως 35 έτη.

Επιπλέον, προσφέρεται το καταναλωτικό δάνειο “Πρώτης Εγκατάστασης” για ποσά έως 40.000 ευρώ, με σταθερό επιτόκιο 9,90%, προσφέροντας επιπλέον ρευστότητα.

Οι πελάτες που σχεδιάζουν την απόκτηση ή την κατασκευή του πρώτου τους σπιτιού μπορούν να επωφεληθούν από το πρόγραμμα Piraeus 90 Πρώτης Κατοικίας, το οποίο καλύπτει έως και το 90% της αξίας του ακινήτου. Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο για δανειολήπτες ηλικίας έως 50 ετών, για ποσά έως 500.000 ευρώ, χωρίς κόστος αξιολόγησης αιτήματος.

Η Πειραιώς παρέχει ευέλικτες και οικονομικά συμφέρουσες λύσεις για την απόκτηση κατοικίας, επιτρέποντας στους πελάτες της να επιλέξουν μεταξύ σταθερού επιτοκίου για μεγαλύτερη χρονική διάρκεια ή εξαρχής κυμαινόμενου επιτοκίου, με εξατομικευμένη τελική προσαρμογή μετά από αξιολόγηση από την τράπεζα.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις