Αρχική Παρασκήνιο Το «ευχαριστώ» του Βασίλη Κικίλια στον Παύλο Πολάκη για τη «διάθεση προσφοράς...

Το «ευχαριστώ» του Βασίλη Κικίλια στον Παύλο Πολάκη για τη «διάθεση προσφοράς του»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάζοντας την πρόθεση του πρώην αναπληρωτή υπουργού να ενταχθεί εθελοντικά στην ομάδα του ΕΚΑΒ, ο υπουργός Υγείας σημείωσε μέσω Twitter:«Ευχαριστώ τον Παύλο Πολάκη για την αλληλεγγύη και την διάθεση προσφοράς του στη μάχη που δίνουμε όλοι μαζί. Είναι σημαντική η επικοινωνία και η συνεννόηση σε πολιτικό επίπεδο. Αν χρειαστεί, φυσικά και θα ενεργοποιήσουμε την εθελοντική προσφορά του» έγραψε ο υπουργός Υγείας αναφερόμενος στην πρόθεση του πρώην υπουργού να πάει εθελοντικά στην ομάδα του ΕΚΑΒ.

Ο κ. Πολάκης δήλωσε τη διαθεσιμότητά του για εθελοντική βοήθεια με επιστολή του στην πρόεδρο και την αντιπρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας, αλλά και στον πρόεδρο του ΕΚΑΒ.

Η επιστολή:

«Κυρία Κοτανιδου,Κυρία Θεοδωρακόπουλου Δηλώνω διαθεσιμότητα να βοηθήσω σε εθελοντική βάση με κάποιες βάρδιες ανά εβδομάδα ,στην ομάδα του ΕΚΑΒ-ΕΚΕΠΥ για τη διαχείριση κλινών ΜΕΘ ,ειδικά τώρα την περίοδο της αναμενόμενης έξαρσης κρουσμάτων του κορωναϊού. Έχω χρόνο λόγω αναστολής των περισσότερων εργασιών της Βουλης και κομματικών διαδικασιών ,δεύτερο το πρόγραμμα της ηλεκτρονικής διαχείρισης των κλινών ΜΕΘ το θεωρώ παιδί μου από την περίοδο που ήμουν αναπληρωτής υπουργός και τρίτο ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΥΣΑΙΣΤΙΚΑ (αντί να κάθομαι σπίτι). Εν αναμονή απαντήσεως Πολακης Παύλος Χειρουργός εντατικολόγος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χανίων»