Το περιστατικό, που καταγράφηκε σε κάμερες ασφαλείας, και έχει γίνει viral, εκτυλίχθηκε όταν μια barista από το Νότιο Σιάτλ στις ΗΠΑ, αφού ο πελάτης της πέταξε το καφέ που μόλις είχε αγοράσει η απάντηση της εργαζόμενης ήταν να πάρει ένα σφυρί και να του σπάσει το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του.

Ο πελάτης ήταν γνωστός για τα παράπονα που έκανε κάθε τόσο για τις τιμές των προϊόντων που πουλούσε η συγκεκριμένη επιχείρηση, έτσι για άλλη μια φορά βγήκε από το αυτοκίνητο του, πλησίασε το παράθυρο του Καφέ- Μπαρ και πέταξε έναν παγωμένο καφέ στην νεαρή υπάλληλο με εκείνη να παίρνει ένα σφυρί και του σπάει το παρμπρίζ του ΙΧ και να του ανοίγει τρύπα.

Η barista εξήγησε ότι αναγκάστηκε να προβεί στη κίνηση αυτή καθώς αισθάνθηκε απειλή από την επιθετική συμπεριφορά του πελάτη και υποστήριξε ότι ο πελάτης γνώριζε πολύ καλά τις τιμές οι οποίες αναγράφο0νται σαφώς στο κατάστημα

Σιάτλ: Πελάτης πέταξε τον καφέ σε υπάλληλο γιατί ήταν ακριβός κι εκείνη του  έσπασε με σφυρί το παρμπρίζ | Pride.gr

«Κανείς δεν σε αναγκάζει να έρθεις εδώ», φέρεται να του είπε, απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς του ότι τον εξαπάτησαν. Προσθέτει ότι αντέδρασε με αυτό τον τρόπο «επειδή ένιωσα να κινδυνεύω» καθώς, όπως υποστηρίζει ο άνδρας την απείλησε λέγοντας «δεν πρόκειται να λείψεις σε κανέναν».

Στην ανάρτησή της αναφέρεται στις δυσκολίες και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενες του κλάδου της, οι οποίες πολλές φορές είναι μόνες τους στη βάρδια, με τους περισσότερους χρήστες του διαδικτύου να παίρνουν το μέρος της νεαρής barista

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις