Αρχική Επιχειρήσεις Τη νέα γραμμή Πειραιάς-Σαντορίνη εγκαινίασε η Hellenic Seaways

Τη νέα γραμμή Πειραιάς-Σαντορίνη εγκαινίασε η Hellenic Seaways

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ξεκίνησε η νέα γραμμή στις Κυκλάδες, με το πλήρως ανακαινισμένο πλοίο «Νήσος Σάμος» της ακτοπλοϊκής εταιρείας Hellenic Seaways. Το επιβατικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ταξιδεύει τέσσερις φορές την εβδομάδα από Πειραιά για Πάρο, Νάξο, Σαντορίνη.

Η διαφορά που γίνεται με τη νέα γραμμή είναι ότι το βαπόρι θα ξεκινάει κατά τους θερινούς μήνες τις βραδινές ώρες στις 11:45, ώστε να μπορέσει να εξυπηρετήσει ένα μεγάλο κομμάτι επισκεπτών για τα νησιά που φθάνουν τις απογευματινές κυρίως ώρες με πτήσεις στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αλλά και από το λιμάνι της Πάτρας, τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Hellenic Seaways Αντώνης Αγαπητός ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου.

Πρόσθεσε ότι το συγκεκριμένο πλοίο θα έχει δρομολόγια από Πειραιά κάθε Δευτέρα Τετάρτη Πέμπτη και Παρασκευή και από Σαντορίνη κάθε Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή και Κυριακή. Τόνισε ότι έως τις 15/06 το «Νήσος Σάμος» θα αναχωρεί από την πύλη Ε-3 στις 4:30 το απόγευμα ενώ από τις 15/06 και μετά και καθ’όλη τη διάρκεια του Καλοκαιριού οι αναχωρήσεις του θα γίνονται στις 11:45 το βράδυ, προκειμένου ο επισκέπτης να μπορεί να κερδίζει τη μέρα στο νησί που θα θέλει να καταλύσει.

Tο «Νήσος Σάμος» μετά την αναχώρησή του στις 11:45 το βράδυ από το λιμάνι του Πειραιά θα φθάνει στην Πάρο στις 4:45 τα ξημερώματα, στις 5:45 στη Νάξο και στη Σαντορίνη στις 9 το πρωί. ‘Εχει τη δυνατότητα να μεταφέρει 2.200 επιβάτες ενώ το πλήρωμά του είναι 99 άτομα. Διαθέτει 90 καμπίνες 380 κρεβάτια και 1100 καθίσματα. Στους εξωτερικούς χώρους έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί περισσότερα από 500 άτομα.