Αρχική Πολιτική Γιώργος Μαραγκός στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ: “Τιμητική η πρόσκληση, χάρηκα για τη...

Γιώργος Μαραγκός στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ: “Τιμητική η πρόσκληση, χάρηκα για τη συμμετοχή μου”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στο 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία το οποίο πραγματοποιήθηκε από 14 έως 17 Απριλίου στο κλειστό γήπεδο Φαλήρου, έλαβε μέρος ο τ. δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης, Γιώργος Μαραγκός.

Ο κ.Μαραγκός συμμετείχε στο Συνέδριο ως επίσημος προσκεκλημένος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στο πλαίσιο της διεύρυνσης και του μετασχηματισμού που επιχειρείται από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το στενό «μαρκάρισμα» που δέχεται από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για να αποδεχθεί την πρόταση, ο κ. Μαραγκός κρατά κλειστά τα χαρτιά του και είναι ιδιαίτερα φειδωλός σε δηλώσεις που σχετίζονται με το συγκεκριμένο θέμα.

 

Η συμμετοχή του Γ. Μαραγκού στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ενισχύει τη φημολογία για πιθανή υποψηφιότητά τους στις βουλευτικές εκλογές, ωστόσο, ο ίδιος κρατά κλειστά τα χαρτιά του

Σε ερώτηση του Cyclades24 σχετικά με την συμμετοχή του στο 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία υπήρξε λακωνικός αναφέροντας τα εξής: «Χάρηκα πολύ για την συμμετοχή μου στο 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε συνέχεια μιας ιδιαίτερα τιμητικής πρόσκλησης την οποία έλαβα από τον πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα για την οποία τον ευχαριστώ.

Είχα την δυνατότητα να παρακολουθήσω αλλά και να συμμετάσχω στις διαδικασίες του κόμματος με στόχο την μετεξέλιξη και τον μετασχηματισμό του σε έναν σύγχρονο αριστερό και σοσιαλδημοκρατικό πολιτικό φορέα, με έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, ο οποίος θα απαντά και θα δίνει πειστικές λύσεις στα προβλήματα και τις ανάγκες της κοινωνίας.

Είχα τέλος την ευκαιρία να συναντηθώ και να ανταλλάξουμε απόψεις και κοινούς προβληματισμούς με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που γνώρισα κατά την περίοδο της κυβερνητικής θητείας του με τα οποία εξακολουθούν να μας συνδέουν σχέσεις φιλίας και αμοιβαίας εκτίμησης».