Αρχική Επιχειρήσεις Θέσεις πρακτικής άσκησης στη Eurobank – Όλες οι λεπτομέρειες

Θέσεις πρακτικής άσκησης στη Eurobank – Όλες οι λεπτομέρειες

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Θέσεις πρακτικής άσκησης σε φοιτητές ΑΤΕΙ-ΤΕΙ και προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές ΑΕΙ προσφέρει η τράπεζα Eurobank. Η εταιρεία καλεί τους ενδιαφερόμενους να “αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία σε έναν ηγετικό χρηματοοικονομικό οργανισμό όσο σπουδάζουν. “Ενταχθείτε σε ένα πραγματικό περιβάλλον εργασίας και διερευνήστε τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα. Δημιουργήστε ένα δίκτυο συνεργατών για να ξεκινήσετε δυναμικά τη σταδιοδρομία σας”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της τράπεζας.

Σε ποιους απευθύνεται

Τα προγράμματα πρακτικής άσκησης της Eurobank απευθύνονται σε:

  • Φοιτητές ΑΤΕΙ – ΤΕΙ στο πλαίσιο της υποχρεωτικής εξάμηνης πρακτικής τους άσκησης.
  • Προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές ΑΕΙ που υλοποιούν οργανωμένα προγράμματα πρακτικής άσκησης διάρκειας 2-3 μηνών.

Τι προσφέρει

Ενθαρρύνουμε τη συνεχή εκπαίδευση και εξέλιξη των φοιτητών μέσα από την εργασία. Εργαζόμαστε με ομαδικότητα και σεβασμό στην ατομικότητα του καθενός.

Μέσα στο περιβάλλον της Eurobank μπορείτε να εφαρμόσετε την επιστημονική γνώση σας, να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες και να αναπτύξετε νέες δεξιότητες. Έχετε την ευκαιρία να εξοικειωθείτε με εργαλεία και μεθόδους που σας βοηθούν να ξεχωρίσετε στη μελλοντική σταδιοδρομία σας.

Πως δηλώνετε το ενδιαφέρον σας

Αν θέλετε να κάνετε πρακτική άσκηση στην Eurobank, δηλώστε εδω το ενδιαφέρον σας. Η επιτυχημένη αποστολή της αίτησή σας επιβεβαιώνεται με αυτοματοποιημένο απαντητικό email στη διεύθυνση που μας έχετε δώσει.

Σεβασμός στα προσωπικά δεδομένα των υποψηφίων

Όλα τα στοιχεία της αίτησης και του βιογραφικού σας παραμένουν αυστηρά εμπιστευτικά.

Περισσότερες πληροφοριες: Διεύθυνση Talent Recruitment, Selection and Onboarding, τηλ: 2103357171 και 2013357172.