Αρχική Ελλάδα Συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης

Συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Ο ηθοποιός κατηγορείται για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή. Σε βάρος του σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει πλήθος καταθέσεων οι οποίες είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικές και “δένουν” το συγκεκριμένο αδίκημα που είναι σε βαθμό κακουργήματος.

Πλέον, η δικογραφία διαβιβάζεται σε ανακριτή για τα περαιτέρω.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης θα οδηγηθεί αύριο στην ανακρίτρια η οποία έχει εκδώσει και το ένταλμα με εισήγηση της Εισαγγελίας και θα λάβει κάποια ολιγοήμερη προθεσμία ενώ θα κρατηθεί.


Για το γεγονός εξέδωσε ανακοίνωση και το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

H Δικαιοσύνη έχει πλέον το λόγο. Είμαστε βέβαιοι ότι οι δικαστικές αρχές θα κάνουν ό,τι χρειαστεί προκειμένου να έρθουν όλα στο φως σε αυτή την πολύ σκοτεινή υπόθεση και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Η χώρα έχει κράτος Δικαίου και η κυβέρνηση θα συνδράμει, με όποιο τρόπο της ζητηθεί, θέτοντας στη διάθεση των δικαστικών αρχών τις υπηρεσίες της. Υποθέσεις τέτοιου είδους δεν έχουν κομματικό χρώμα. Είναι καθήκον όλων των πολιτικών δυνάμεων να συνεργαστούν, ώστε να αντιμετωπιστούν νοσηρά φαινόμενα, όπως αυτά που καταγγέλλονται. Είναι ευθύνη και καθήκον μας απέναντι στα θύματα. Η σιωπή που επικρατούσε για τόσα χρόνια έσπασε. Ήρθε η ώρα της Δικαιοσύνης”.

Νωρίτερα, ο ηθοποιός Δημήτρης Λιγνάδης πήγε μαζί με τον δικηγόρο του, παρουσιάστηκε στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να μάθει αν υπάρχει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.