Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Συνεδριάζει στις 11 το ΚΥΣΕΑ – Νέα ηγεσία στις Ένοπλες δυνάμεις 

Συνεδριάζει στις 11 το ΚΥΣΕΑ – Νέα ηγεσία στις Ένοπλες δυνάμεις 

Υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη συνεδριάζει στις 11.00 στο Μέγαρο Μαξίμου το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας.

Το ΚΥΣΕΑ συνεδριάζει καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τις κρίσεις τόσο στις Ένοπλες Δυνάμεις όσο και στα Σώματα Ασφαλείας.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, στις 17 Ιανουαρίου συμπληρώνει τον τέταρτο χρόνο του στη θέση αυτή και ως εκ τούτου ολοκληρώνει τον κύκλο του.

Εδώ και μέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι σε συνεννόηση με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια, και οι αποφάσεις τους αναμένεται να ανακοινωθούν -πλην απροόπτου- τις επόμενες ώρες.

Στον κατάλογο των ονομάτων που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι αυτά του αντιστράτηγου Δημήτρη Χούπη, διοικητή της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου, του Αρχηγού Στόλου, αντιαύαρχου, Δημητρίου – Ελευθερίου Κατάρα, καθώς και του Αρχηγού ΓΕΑ, αντιπτέραρχου, Θεμιστοκλή Μπουρολιά.

Αν και τα στοιχήματα τις τελευταίες μέρες υπερθεμάτιζαν στο όνομα του αντιστράτηγου Χούπη για τη θέση, οι αρμόδιοι κατά το σύνηθες κρατούν το στόμα τους κλειστό και συστήνουν υπομονή μέχρι τις ανακοινώσεις.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις 

Διαβάστε ακόμη:

Αντίστροφη μέτρηση για την «εκπνοή» της προθεσμίας στα Τέλη κυκλοφορίας

Αντίστροφη μέτρηση για την «εκπνοή» της προθεσμίας στα Τέλη...

Πατέρας μαθήτριας «εισέβαλε» σε σχολείο και επιτέθηκε σε καθηγητή

Πατέρας μαθήτριας «εισέβαλε» σε σχολείο και επιτέθηκε σε καθηγητή Νέο...

Παύλος Μαρινάκης: «Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έφερε έναν ποινικό κώδικα που ήταν χαρά του εγκληματία»

Παύλος Μαρινάκης: «Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έφερε έναν ποινικό...

Συντάξεις: Αντίστροφη μέτρηση για τις πληρωμές σε ΙΚΑ, Δημόσιο, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ

Συντάξεις: Αντίστροφη μέτρηση για τις πληρωμές σε ΙΚΑ, Δημόσιο,...

Ενημερωτικό Δελτίο

Παύλος Μαρινάκης: «Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έφερε έναν ποινικό κώδικα που ήταν χαρά του εγκληματία»

Παύλος Μαρινάκης: «Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έφερε έναν ποινικό κώδικα που ήταν χαρά του εγκληματία» Ο Παύλος Μαρινάκης στην πρωινή εκπομπή του MEGA αναφέρθηκε στην...

Στο Νέο Δελχί ο Πρωθυπουργός – Συνάντηση  με τον Ναρέντρα Μόντι

Στο Νέο Δελχί ο Πρωθυπουργός – Συνάντηση  με τον Ναρέντρα Μόντι Ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Ινδό ομόλογό του Ναρέντρα Μόντι και θα ακολουθήσουν...

Ολοκληρώθηκε στην Επιτροπή η επεξεργασία του νομοσχεδίου για το νέο ποινικό κώδικα

Ολοκληρώθηκε στην Επιτροπή η επεξεργασία του νομοσχεδίου για το νέο ποινικό κώδικα Με βελτιωτικές αλλαγές τις οποίες ανακοίνωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης, και δεσμεύτηκε ότι...

Άνοιξε η πλατφόρμα για αιτήσεις άδειας διαμονής σε πολίτες τρίτων χωρών

Άνοιξε η πλατφόρμα για αιτήσεις άδειας διαμονής σε πολίτες τρίτων χωρών Στον "αέρα" του διαδικτύου είναι από σήμερα η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων των πολιτών τρίτων...