Αρχική Δήμοι Συνεχίζεται η λειτουργία του Γραφείου Εργασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης

Συνεχίζεται η λειτουργία του Γραφείου Εργασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το μνημόνιο συνεργασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, με στόχο τη συνέχιση λειτουργίας του Γραφείου Εργασίας, θα υπογραφεί σήμερα Τετάρτη 1η Νοεμβρίου , στις 13.00, στην αίθουσα συσκέψεων του Δημαρχείου (Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, 3ος όροφος).

Το μνημόνιο θα υπογράψουν ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, η αντιδήμαρχος Οικονομικών, Άννα Αγγελίδου – Πολυχρονιάδου και ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γ. Παναγόπουλος, παρουσία εκπροσώπων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ και του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Το Γραφείο Εργασίας λειτουργεί από το 2014 στον Δήμο Θεσσαλονίκης (κτίριο Ε΄, γραφείο 024), στο πλαίσιο του προγράμματος «Ανάπτυξη δικτύου υπηρεσιών πληροφόρησης, συμβουλευτικής υποστήριξης και ενδυνάμωσης εργαζομένων και ανέργων».

Οι υπηρεσίες που παρέχονται αφορούν στην πληροφόρηση και συμβουλευτική ανέργων, καθώς και στην υποστήριξη εργαζομένων στα πεδία της κοινωνικής ασφάλισης, των εργασιακών σχέσεων και της απασχόλησης.

Το Γραφείο Εργασίας βρίσκεται στο κτίριο Ε΄ του Δημαρχείου (Β. Γεωργίου Α’ 1, γραφείο 024)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στα τηλέφωνα: 2313.317-549 και 2313.317-583.