Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024

Συνάντηση εργασίας Μώραλη με την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη με την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κα Σταυρούλα Αντωνάκου, με   επίκεντρο σημαντικά έργα στην πόλη, πραγματοποιήθηκε χθες στην Αντιπεριφέρεια Πειραιά.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε η ανάπλαση του Αγίου Διονυσίου και του παραλιακού μετώπου στο Μικρολίμανο, η ανακατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου Καπαγέρωφ, καθώς και άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ.  Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Συναντήθηκα με την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κa Σταυρούλα Αντωνάκου, με την οποία συζητήσαμε για τα μεγάλα έργα που εξελίσσονται στον Πειραιά, καθώς και μια σειρά έργων τα οποία προγραμματίζονται. Αναλυτικότερα, συζητήσαμε για την ανάπλαση του Μικρολίμανου και της περιοχής του Αγίου Διονυσίου, τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη. Αναφερθήκαμε επίσης, στις θετικές εξελίξεις που υπάρχουν σε σχέση με το κλειστό γυμναστήριο Καπαγέρωφ, του οποίου η ανακατασκευή πρόκειται να δημοπρατηθεί τους επόμενους μήνες, στις νέες ασφαλτοστρώσεις τις οποίες έχει μελετήσει και υποβάλει για χρηματοδότηση ο Δήμος Πειραιά, καθώς και στο σημαντικό αντιπλημμυρικό έργο στην περιοχή της Παλιάς Κοκκινιάς, το οποίο φτάνει στη δημοπράτησή του. Όπως είναι λογικό, συζητήσαμε για το μείζον θέμα της πανδημίας και των μέτρων που έχει λάβει, ο κάθε ένας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του,   καθώς και για άλλα τρέχοντα θέματα. Η συνεργασία μας με την  Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά είναι συνεχής και εποικοδομητική».

Η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κα Σταυρούλα Αντωνάκου, δήλωσε:

«Πραγματοποιήσαμε με τον Δήμαρχο Πειραιά και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου και της Περιφέρειας, συνάντηση εργασίας για την πορεία των έργων που ήδη υλοποιούνται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, αλλά και σημαντικών έργων τα οποία σε λίγο καιρό θα έχουμε τη χαρά να δημοπρατήσουμε. Όπως είναι φυσικό, συζητήσαμε και για την αύξηση των κρουσμάτων του Covid – 19 και είμαστε σε ετοιμότητα για ενέργειες εντός των αρμοδιοτήτων μας. Η πολύ καλή συνεργασία μας με τον Δήμο Πειραιά συνεχίζεται, με στόχο πάντα τα έργα ουσίας»!

 

Διαβάστε ακόμη:

Ακρίτα σε Δούκα: Μήπως να πιάσετε το φαράσι να ξεβρωμίσετε την Αθήνα;

Ιδιαιτέρως σκληρή κριτική ασκεί στον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα...

Ευρωεκλογές 2024 – Αποτελέσματα ΥΠΕΣ: ΝΔ 27,5%, ΣΥΡΙΖΑ 14,58%, ΠΑΣΟΚ 13,75%

Ευρωεκλογές 2024 - Η μεγάλη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας...

«Στα αθλητικά πάμε..καλά»

Άρθρο των φοροτεχνικών Παναγιώτη Παντελή και Ηλία Χατζηγεωργίου Στα...

Ενημερωτικό Δελτίο

Καρκίνος του δέρματος: Δωρεάν δερματολογικός έλεγχος στην Αθήνα

Ο καρκίνος του δέρματος αποτελεί μία από τις πιο διαδεδομένες μορφές καρκίνου παγκοσμίως, γι'αυτό αποτελεί ζωτική σημασία η διάγνωση του.

Σέρρες: Νεαρός απειλεί και επιτίθεται σε εργάτες καθαριότητας

Ο νεαρός εξοργίστηκε και χτύπησε το μηχάνημα καθαριότητας με γροθιές, απειλώντας παράλληλα με μήνυση.

Τοποθέτηση Κώστα Μπακογιάννη στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο

Ο Κώστας Μπακογιάννης στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο, προειδοποίησε για τις συνέπειες της ακυβερνησίας σε έναν Δήμο του μεγέθους της Αθήνας.

Καταγγελία για επίθεση Αντιδημάρχου του Δήμου Ζωγράφου σε υπαλλήλους της υπηρεσίας του

Επίθεση σε εργαζόμενους του Δήμου Ζωγράφου από αντιδήμαρχο καταγγέλει η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία των υπαλλήλων στο Δήμο. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην ανακοίνωση...