Αρχική Ελλάδα Μώραλης: Νοσεί ήπια ο Μαρινάκης – Κόλλησε στην Αγγλία

Μώραλης: Νοσεί ήπια ο Μαρινάκης – Κόλλησε στην Αγγλία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

“Νομίζω ό, τι νοσεί ήπια και αυτό είναι θετικό. Είναι προφανές ότι κόλλησε τον ιό κατά την παραμονή του στην Αγγλία. Ευτυχώς, κατά τη γνώμη μου έκανε τρία πράγματα σωστά” δήλωσε ο κ. Μώραλης στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Αναφέρθηκε στον μεγαλομέτοχο του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού που ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης πως διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Όπως είπε ο Δήμαρχος Πειραιά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης “πήγε αμέσως να ελεγχθεί, βρέθηκε θετικός και δημοσιοποίησε ότι νοσεί που είναι κάτι πολύ θετικό”.

Ο κ. Μώραλης σχολίασε την αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη αφού διαπιστώθηκε θετικός στον κορωνοϊό πως, όπως και οι επιστήμονες, συνέστησε “να ακούμε τους γιατρούς και να τηρούμε τα μέτρα υγιεινής προστασίας”. “Είναι κάτι πρωτόγνωρο που πρέπει να αντιμετωπίσουμε όπως όλες οι χώρες με ψυχραιμία” πρόσθεσε ο Δήμαρχος Πειραιά.

Κανονικά ο αγώνας ΟΣΦΠ – Γουλβς

“Όμως θεωρώ, με τις ενδείξεις που έχουμε μέχρι τώρα, ότι ο αγώνας την Πέμπτη θα παιχτεί κανονικά. Πρώτα απ’ όλα είναι η υγεία του κόσμου, δεύτερο είναι η οικονομία και τρίτο, μια παράμετρος είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός γενικότερα” υπογράμμισε ο Γιάννης Μώραλης.