Ανοίγει τις πόρτες του στη Λαμία το πρώτο σούπερ μάρκετ το οποίο θα έχει την δυνατότητα, να μπορούν οι κάτοικοι της καθώς και των γύρω περιοχών να κάνουν τα ψώνια τους καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας, χωρίς περιορισμούς!

Σύμφωνα με το lamiareport.gr το εν λόγο σούπερ μάρκετ θα προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των καταναλωτών όλο 24ωρο το οποίο θα σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην τοπική αγορά της Λαμίας. Η ευκολία και η άμεση πρόσβαση σε ποιοτικά προϊόντα όλο το 24ωρο αναμένεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι κάτοικοι ψωνίζουν και οργανώνουν την καθημερινότητά τους.

 Η τοπική κοινότητα είδε πολύ θετικά και με μεγάλο ενθουσιασμό την κίνηση αυτή για την ευκολία και την εξυπηρέτηση που θα τους προσφέρει το νέο κατάστημα.

Η διεύθυνση του σούπερ μάρκετ υπογραμμίζει τη δέσμευσή της να διατηρήσει υψηλά πρότυπα ποιότητας και εξυπηρέτησης, καθώς και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών της.

Το κατάστημα θα παρέχει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που θα καλύπτουν όλες τις ανάγκες των καταναλωτών

  • Είδη Σούπερ Μάρκετ: Από τα βασικά είδη παντοπωλείου, όπως ψωμί, γάλα και ζυμαρικά, μέχρι πιο εξειδικευμένα προϊόντα για την καθημερινή μαγειρική.
  • Μαναβική: Φρέσκα φρούτα και λαχανικά, προσεκτικά επιλεγμένα και διαθέσιμα καθημερινά.
  • Έτοιμα Φαγητά: Μια ποικιλία από έτοιμα φαγητά, για όσους δεν έχουν τον χρόνο ή τη διάθεση να μαγειρέψουν. Οι επιλογές περιλαμβάνουν σαλάτες, σάντουιτς, μαγειρευτά πιάτα και σνακ.
  • Μικρογεύματα: Ιδανικά για γρήγορα διαλείμματα, με επιλογές όπως γλυκά, μπισκότα, ξηρούς καρπούς και σοκολάτες.
  • Καφές: Ένας καλοστημένος χώρος καφέ, που προσφέρει από espresso μέχρι cappuccino, καθώς και διάφορα ροφήματα για κάθε γούστο.
  • Εφημερίδες και Περιοδικά: Μια ποικιλία από εφημερίδες και περιοδικά για ενημέρωση και ψυχαγωγία.
  • Τσιγάρα: Πλήρης γκάμα καπνικών προϊόντων για τους καπνιστές.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις