Αρχική Δήμοι Στα δικαστήρια Κωνσταντάτος-Κορτζίδης

Στα δικαστήρια Κωνσταντάτος-Κορτζίδης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Κόντρα που φτάνει μέχρι και τις δικαστικές αίθουσες ξέσπασε ανάμεσα στο δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο και του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χ.Κορτζίδη. Τις προηγούμενες ημέρες ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, κατά του Χρ. Κορτζίδη και του δημοτικού συμβούλου, Τάκη Κοροβέση.

O κ. Κωνσταντάτος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μέχρι στιγμής παρά τις συκοφαντικές επιθέσεις που δέχομαι, είχα επιλέξει να δίνω πολιτικές απαντήσεις στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, και να προωθώ το έργο του Δήμου για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών. Όλα όμως έχουν τα όρια τους, και η παράταξη του Χρ. Κορτζίδη απουσία αντιπολιτευτικού λόγου και πολιτικών επιχειρημάτων, τα έχει ξεπεράσει προ πολλού.

Μέσα από το παραταξιακό τους όργανο αλλά και μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσπαθούν να σπιλώσουν την τιμή και την ακεραιότητά μου με ανυπόστατες κατηγορίες και λιβελογραφήματα με τα οποία όχι μόνο αφήνουν  υπονοούμενα για χρηματισμό μου αλλά με στοχοποιούν απέναντι σε περιθωριακές ομάδες που μου επιτέθηκαν άνανδρα το περασμένο καλοκαίρι μέσα στο δημαρχείο. Η ανοχή τελείωσε. Τον λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη».