Αρχική Υπουργεία Σκουρλέτης: «Λάθος η θέση Καμμένου για το Σκοπιανό»

Σκουρλέτης: «Λάθος η θέση Καμμένου για το Σκοπιανό»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

«Η θέση του Πάνου Καμμένου ως προέδρου των ΑΝΕΛ για το Σκοπιανό είναι λάθος, όπως λάθος ήταν και η πρότασή του για δημοψήφισμα γιατί δεν κάνουμε εξωτερική πολιτική με αυτούς τους όρους», δήλωσε την Τετάρτη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης.

«Σε περίπτωση που οι κυβερνητικές διαπραγματεύσεις με τα Σκόπια καταλήξουν σε λύση, τότε ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του στη Βουλή, αρνούμενος όμως πως τυχόν καταψήφιση της κυβερνητικής θέσης από τους ΑΝΕΛ θα σημαίνει πως δεν υπάρχει κυβέρνηση», πρόσθεσε επίσης ο Υπουργός Εσωτερικών.

«Θεωρώ λάθος την συμμετοχή των βουλευτών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο συλλαλητήριο, είναι «πολλαπλά» τα λάθη του συγκυβερνόντος κόμματος στο ζήτημα των Σκοπίων», κατέληξε ο κ. Σκουρλέτης.

Οι δηλώσεις Σκουρλέτη, έρχονται ακριβώς μετά από ένα 24ωρο και το χτύπημα του σε ραδιοφωνική συνέντευξη και συγκεκριμένα στο real fm, όπου πάλι αναφέρθηκε στους Ανεξάρτητους Έλληνες λέγοντας πως «Θα συμφωνήσω ότι είναι σοβαρό θέμα και θα έλεγα στην πλευρά των ΑΝΕΛ, παρόλο που σέβομαι τη διαφορετική τους άποψη με την οποία διαφωνώ, να είναι προσεκτικοί στις κινήσεις τους, διότι καμιά φορά δημιουργείται μια τέτοια δυναμική, η οποία υπονομεύει μια πραγματικά εθνική προσπάθεια που γίνεται τώρα»