Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει η χθεσινή αιματηρή επίθεση στο Πασαλιμάνι του Πειραιά το απόγευμα της Παρασκευής, όταν ένοπλος Τούρκος έστησε ενέδρα θανάτου σε δύο ομοεθνείς του, τους ακολούθησε και πυροβόλησε εναντίον τους μέσα σε σούπερ μάρκετ, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένα άτομο και ακόμη ένα να μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένο στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Από τύχη δε θρηνήσαμε κι άλλα θύματα μιας η συμπλοκή ξεκίνησε μέσα στο μανάβικο του καταστήματος, την ώρα που υπήρχε κόσμος που έκανε τις αγορές του.

Μετά από πολύμηνη έρευνα της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ΕΥΠ, σε μυστική επιχείρηση που έλαβε χώρα στους Αμπελόκηπους πριν από ένα μήνα και σε συνεργασία με τις τουρκικές Αρχές, συνέλαβαν έναν 29χρονο Τούρκο που φέρεται ως αρχηγός μιας μεγάλης τουρκικής οργάνωσης που έχει μάλιστα και διεθνή δράση και υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι η συγκεκριμένη υπόθεση έχει άμεση σχέση με την αιματηρή συμπλοκή στον Πειραιά που έγινε εχθές Παρασκευή σύμφωνα με πληροφορίες της Μίνας Καραμήτρου  στο OPEN.

Κεντρική Σελίδα | Έθνος

Οι Αρχές Ασφαλείας ερευνούν το πιο πιθανό σενάριο η δολοφονία που έγινε χθες στο σούπερ μάρκετ να έχει σχέση με την συγκεκριμένη τουρκική εγκληματική οργάνωση η οποία έχει σχέση με εμπόριο ναρκωτικών, όπλων καθώς και λαθροδιακίνησης. Ήδη έχει ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των Αρχών των δυο χωρών κυρίως για να μάθουμε το παρελθόν των δυο ατόμων, του νεκρού και του τραυματία.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις