Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Προσλήψεις με μισθό έως 3.080€ – «Έρχονται» πάνω από 7.000 θέσεις εργασίας με απολυτήριο Λυκείου

Πάνω 7.000 θέσεις εκπαιδευτών ενηλίκων σε όλη την Ελλάδα αναμένεται να χρειαστούν έως και το 2025 ενώ μέσα στην 5ετία μπορεί να ξεπεράσουν τους 8.000 εκπαιδευτές που θα εργαστούν στα προγράμματα κατάρτισης που έρχονται με την στήριξη πόρων του ταμείου ανάκαμψης αλλά και του ΕΣΠΑ.

Εδώ να σημειώσουμε πως τα προγράμματα ήδη πραγματοποιούνται και θα πραγματοποιηθούν και αφορούν την κατάρτιση ενηλίκων σε διάφορους τομείς σε όλη την Ελλάδα!

Αυτά για να υλοποιηθούν όπως γίνεται αυτή την στιγμή το πρόγραμμα κατάρτισης 120.000 ανέργων της ΔΥΠΑ ή το πρόγραμμα κατάρτισης εργαζομένων «ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» χρειάζονται χιλιάδες εκπαιδευτές ενηλίκων για τα επόμενα χρόνια!

Σκεφτείτε ότι δρομολογούνται ακόμα χιλιάδες καταρτίσεις μέσω του ΙΝΕ ΓΣΕΕ αλλά και και όλων των περιφερειών προωθώντας προγράμματα που φέρνει το Υπουργείο ανάπτυξης και άλλα

Όλοι μπορούν να εργαστούν στην Εκπαίδευση Ενηλίκων

Ανεξαρτήτως πτυχίου ΑΕΙ – ΤΕΙ μπορούν όλοι να εργαστούν ως εκπαιδευτές ενηλίκων! Αφορά την πλειοψηφία των πτυχίων ΑΕΙ και ΤΕΙ καθώς και απόφοιτους ΛΥΚΕΙΟΥ!

Όλοι οι παραπάνω μπορούν να εργαστούν ως εκπαιδευτές αρκεί να ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΡΚΕΙΑ μέσω των εξετάσεων.

Μισθός ακόμα και 3080 ευρώ καθαρά το μήνα

Σύμφωνα με το ΦΕΚ του 2013 που καθορίζει τις αμοιβές των εκπαιδευτών ενηλίκων ένας εκπαιδευτής που θα πραγματοποιήσει κατάρτιση σε ενήλικες άνεργους (140 ώρες δια ζώσης και σύγχρονη εξ αποστάσεως) μπορεί να λάβει έως και 3080 ευρώ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ!

Αν έχει Μεταπτυχιακό μπορεί να λάβει 2.660 ευρώ, φτάνει να είναι εκπαιδευτής ενηλίκων και να είναι ενταγμένος στο Μητρώο του ΕΟΠΠΕΠ.

«Αγώνας Δρόμου» χιλιάδων υποψηφίων για να λάβουν επάρκεια εκπαιδευτή ενηλίκων

Για να μπορέσει ο υποψήφιος να γίνει εκπαιδευτής ενηλίκων χρειάζεται να περάσει επιτυχώς τις εξετάσεις επάρκειας – πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ!

Για να μπορέσει όμως να έχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στις εξετάσεις θα πρέπει να ολοκληρώσει σύμφωνα με το νόμο το σεμινάριο στην Εκπαίδευση Ενηλίκων!

Πώς θα πάρετε άμεσα και εξ αποστάσεως το δικαίωμα για εξετάσεις στον ΕΟΠΠΕΠ

Το σεμινάριο που επιλέγει η πλειοψηφία των ενδιαφερομένων στην Ελλάδα είναι το σεμινάριο που πραγματοποιεί Εξ αποστάσεως το ΕΚΕΤΑ (Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης) σε συνεργασία με το ΕΚΕΚ και έχει ανοικτές αιτήσεις τώρα για να προλάβουν οι υποψήφιοι τις εξετάσεις.

Το σεμινάριο διαρκεί 200 ώρες και λήγει μέσα σε 3 μήνες για να καλύπτει και τις προϋποθέσεις του νόμου.

Μπορείτε να κάνετε εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και να προλάβετε θέση και έκπτωση

Προθεσμίες αιτήσεων και έκπτωσης

Για να προλάβετε την τεράστια έκπτωση θα πρέπει να κάνετε αίτηση έως 19 Απριλίου, ενώ το πρόγραμμα ξεκινάει 8 Μαΐου για να προλάβετε τις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ.

Εργαστείτε με δελτίο παροχής υπηρεσιών ή και μισθοδοσία ή με σύμβαση έργου!

Οι εκπαιδευτές μπορούν να εργάζονται με καθεστώς κανονικής μισθοδοσίας ή με δελτίο παροχής υπηρεσιών ή με σύμβαση έργου.

Τα πιο συνηθισμένα είναι τα δελτία παροχής υπηρεσιών ή οι συμβάσεις έργου.

Ως εκπαιδευτές ενηλίκων σε προγράμματα μπορούν να εργαστούν και οι εκπαιδευτικοί του δημόσιου τομέα αρκεί να πάρουν άδεια από το ΠΥΣΔΕ ή το ΠΥΣΠΕ στο οποίο ανήκουν!

Οι μισθοί ορίζονται από την ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ που θα βρείτε παρακάτω – Είναι υποχρέωση των ΚΕΔΙΒΙΜ να πληρώνουν με βάση το ΦΕΚ ΕΔΩ.

Ξεκινήστε τώρα το σεμινάριο στην Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων κάνοντας ΤΩΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΗ GOLEARN

Διαβάστε ακόμη:

Ευρωεκλογές 2024 – Αποτελέσματα ΥΠΕΣ: ΝΔ 27,5%, ΣΥΡΙΖΑ 14,58%, ΠΑΣΟΚ 13,75%

Ευρωεκλογές 2024 - Η μεγάλη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας...

«Στα αθλητικά πάμε..καλά»

Άρθρο των φοροτεχνικών Παναγιώτη Παντελή και Ηλία Χατζηγεωργίου Στα...

Τα “brainstorimg” Δούκα, οι τηλε-μεταγγραφές της Αττικής και ο γάμος της σεζόν

Η στήλη αυτή λέει..δημοσίως όσα φτάνουν στα…ευαίσθητα αυτιά μας...

Ενημερωτικό Δελτίο

Μόλις 1 στους 3 έχει υποβάλλει Φορολογική δήλωση, με την εκπνοή της διορίας να πλησιάζει

Η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων λήγει στις 26 Ιουλίου, και μέχρι σήμερα μόλις 1 στους 3 φορολογούμενους έχει υποβάλλει την δήλωση του με...

«Πακέτο» 12 μέτρων με φοροελαφρύνσεις για την ακρίβεια

Μετά το μήνυμα που πήρε η κυβέρνηση στις Ευρωεκλογές, αντιλαμβανόμενη την πίεση που βιώνουν πολλοί πολίτες λόγο της ακρίβειας που πιέζει τα εισοδήματα τους,...

Σοφία Ζαχαράκη: ΄Ερχονται αλλαγές και βελτιώσεις στο πρόγραμμα “Σπίτι μου”

Η Σοφία Ζσχαράκη υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, μίλησε στην "Κυριακάτικη Απογευματινή" για το μεγάλο ζήτημα της στέγης, τονίζοντας ότι  "οι βελτιώσεις θα είναι...

«Ούρλιαζα – Ένιωθα ότι κατάπινα τα αίματα» είπε στην κατάθεση της η σύζυγος του Λύτρα

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου δικηγόρος και σύζυγος του επίσης δικηγόρου Απόστολου Λύτρα συγκλόνισε με την κατάθεση της για τον άγριο ξυλοδαρμό και τις στιγμές που...