Αρχική Δήμοι Οργή Κραουνάκη κατά Ψινάκη για την ακύρωση της παράστασης για τους πυρόπληκτους!

Οργή Κραουνάκη κατά Ψινάκη για την ακύρωση της παράστασης για τους πυρόπληκτους!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η απόφαση του Ηλία Ψινάκη να ακυρώσει την παράσταση “Αντιγόνη” που θα γινόταν στη Νέα Μάκρη το βράδυ της Πέμπτης για την ενίσχυση των πυροπληγέντων στο Μάτι προκάλεσε την οργή των συντελεστών, ανάμεσά τους και του Σταμάτη Κραουνάκη που έχει γράψει τη μουσική. 

Όπως είχε αποφασιστεί από την παραγωγή και το σύνολο των συντελεστών της παράστασης, όλα τα έσοδα θα δίνονταν στους πληγέντες από την πυρκαγιά και αν και ήταν γνωστό στην δημοτική αρχή ο κ. Ψινάκης όχι μόνο δεν δέχτηκε να πραγματοποιηθεί η παράσταση αλλά κρύφτηκε από τους συντελεστές οι οποίοι μάταια εδώ και ώρες τον αναζητούν στα τηλέφωνα προκειμένου να τον πείσουν να αλλάξει γνώμη.

«Χρεώνω στον κύριο Ψινάκη το παραλήρημα μιας κρίσης πανικού», σχολίασε ο κ. Κραουνάκης. «Δεν θα υπερκεράσει ο κ. Ψινακης την εθνική συμφορά όσο και να σκούξει στην υπάλληλο του τρομοκρατώντας την. Το ρεζιλίκι δεν τον απασχολεί, έχει μάθει να το διαχειρίζεται», είπε μεταξύ άλλων ο συνθέτης μιλώντας στο enikos.gr, με τη δήλωσή του να έχει αναλυτικότερα ως εξής:

«Η ανεκτικότητα και η εύκολη κατανάλωση από τα social media θέλουν να δώσουν μέγεθος σ ένα απλό περιστατικό. Το βαρύ περιστατικό είναι ότι σε μια επίθεση κατά του λαού από ανώνυμους εμπρηστές, είναι σαφές αυτό, την ώρα που κάποιοι καλλιτέχνες αντί να αρκεστούν σ ένα μαύρο περιβραχιόνιο πένθους, αποφασίζουν εφόσον είχε προγραμματιστεί η παράσταση τους,να διαθέσουν αυτό το ελάχιστο πόσον των εισιτηρίων μιας παράστασης ,και μάλιστα πάνω σ’ ένα έργο που μιλάει για τη θυσία, στο μέρος που επλήγη . Αυτό είναι όλο. Χρεώνω στον κύριο Ψινάκη το παραλήρημα μιας κρίσης πανικού. Τον έχω δει και στο παρελθόν πριν αναλάβει δημοτικά καθήκοντα, να κάνει αντίστοιχα, ως μάνατζερ. Λυπάμαι πάρα πολύ, που τόσο απερίσκεπτα ,δημιούργησε αυτή την ανοησία. Θα έπρεπε να είναι στην πρώτη θέση απόψε, ανάμεσα στο λαό που τον εξέλεξε ,για ν ακούσει το «Πολλά τα δεινά ,ουδέν δεινότερων ανθρώπου » Μάλλον δεν ήθελε να τ’ ακούσει. Επιφυλασσόμαστε οι καλλιτέχνες και ο εξαίρετος παραγωγός μας που σκέφτηκε να πράξουμε ετσι, Και όλοι είπαμε ναι,να κάνουμε κάτι άλλο συντομότατα. Έχουμε νεκρούς να θάψουμε,Έχουμε αδικοχαμένους ανθρώπινους στόχους μιας πανωλεθρίας,έτσι πιστεύω. Ας σκεφτεί ο καθένας ποιος είναι ο ρόλος του στη δημόσια ζωή. Δε θα υπερκεράσει ο κ. Ψινακης την εθνική συμφορά όσο και να σκούξει στην υπάλληλο του τρομοκρατώντας την. Το ρεζιλίκι δεν τον απασχολεί, έχει μάθει να το διαχειρίζεται. Αυτό».