Αρχική Ελλάδα Ορεστιάδα: Σε σοβαρή κατάσταση 13χρονη μαθήτρια που έπεσε από κούνια

Ορεστιάδα: Σε σοβαρή κατάσταση 13χρονη μαθήτρια που έπεσε από κούνια

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Διοικητής νοσοκομείου Καβάλας στο protothema.gr: Έχει σοβαρό πρόβλημα στη σπονδυλική στήλη, τη Δευτέρα το κρίσιμο χειρουργείο – Η 13χρονη τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής

Σοβαρό τραυματισμό υπέστη την Πέμπτη μια 13χρονη μαθήτρια από την Ορεστιάδα, στη διάρκεια σχολικής εκδρομής.

Η 13χρονη νοσηλεύεται στη μονάδα του νοσοκομείου Καβάλας με εξαιρετικά σοβαρές κακώσεις στη σπονδυλική στήλη και βλάβη στον νωτιαίο μυελό, σύμφωνα με το seleo.gr.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ Ορεστιάδας, το παιδί έπεσε στο έδαφος από κούνια και παρελήφθη από ασθενοφόρο που το μετέφερε στο νοσοκομείο του Διδυμοτείχου.

Οι ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε, επιβεβαίωσαν τη σοβαρότητα του τραυματισμού και άμεσα το περιστατικό προωθήθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης και από εκεί σε αυτό της Καβάλας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί από την ομάδα νευροχειρουργών που διαθέτει το νοσηλευτικό ίδρυμα.

O διοικητής του νοσοκομείου Καβάλας Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης μίλησε στο protothema.gr για την κατάσταση της υγείας της 13χρονης μαθήτριας

«Αρχικά το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Διδυμότειχου, στη συνέχεια στο νοσοκομείο Αλεξανρούπολης και τώρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μας, στην Καβάλα. Το παιδί υποβλήθηκε σε ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις που έδιεξαν ότι έχει σοβαρό πρόβλήμα στη σπονδυλική του στήλη. Τη Δευτέρα θα χειρουργήσουμε τη 13χρονη, οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν είναι πολλοί αλλά όλα θα εξαρτηθούν από αυτό το κρίσιμο χειρουργείο για την πορεία της κατάστασής της» είπε ο κ. Κλειτσιώτης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι γιατροί έχουν μιλήσει με τους γονείς του κοριτσιού και είναι ενήμεροι για την κατάσταση του παιδιού. «Είναι σοκαρισμένοι γιατί το παιδάκι τους έφυγε γερό από το σπίτι για να πάει εκδρομή με το σχολείο και γύρισε σοβαρά τραυματισμένο. Είμαστε στο πλευρό τους και θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά» πρόσθεσε ο κ. Κλειτσιώτης.