Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Οι Σχολικοί Τροχονόμοι του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου εκπαιδεύονται

Με στόχο την επιμόρφωση και την ετοιμότητα των Σχολικών Τροχονόμων για τη διασφάλιση της ομαλής προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών στις σχολικές μονάδες, η  Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης διοργάνωσε  εκπαιδευτικό σεμινάριο, το οποίο παρακολούθησαν σχολικοί τροχονόμοι του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Το σεμινάριο διεξήχθη με την συνδρομή του στελέχους της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης Σοφίας Καράκαρη, η οποία έδωσε οδηγίες και κατευθύνσεις στους σχολικούς τροχονόμους σχετικά με τη διαδικασία της ασφαλούς μετακίνησης των μαθητών στο σχολείο, τόσο κατά την έναρξη όσο και κατά τη λήξη των μαθημάτων.

Κατά τη διάρκεια της επιμόρφωσης τέθηκαν οι ιδιαίτερες δυσκολίες που παρουσιάζονται στις διαβάσεις πλησίον των σχολικών μονάδων, τα προβλήματα που άπτονται στην έλλειψη σεβασμού και ανυπακοής διερχόμενων οδηγών στο έργο των σχολικών τροχονόμων, κ.ά.

“Θέτοντας ως πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια των μαθητών μας, εντείνουμε  την επιχειρησιακή μας ετοιμότητα θωρακίζοντας το θεσμό των σχολικών τροχονόμων και συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις μας μέσω των διαγραμμίσεων των διαβάσεων πέριξ των σχολικών μονάδων,”  τόνισε ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου Γιώργος Σταυρίδης και πρόσθεσε: “Έχοντας εντοπίσει την ύπαρξη προβληματικών σημείων στο οδικό δίκτυο, τα οποία δημιουργούν προβλήματα στη μετάβαση των μαθητών στις σχολικές μονάδες, θα προχωρήσουμε στις απαραίτητες παρεμβάσεις για την αποκατάσταση των δυσλειτουργιών,  ώστε να διασφαλίσουμε την ομαλή και απρόσκοπτη μετακίνηση των μαθητών στα σχολεία του Δήμου μας”.

Διαβάστε ακόμη:

156 προσλήψεις στην Ελληνική Αεροπορικής Βιομηχανίας– Οι επτά ειδικότητες και οι θέσεις

Σε 7 ανέρχονται οι ειδικότητες που περιλαμβάνονται στην προκήρυξη της ΕΑΒ. Η Βιομηχανία ανακοίνωσε 156 προσλήψεις, για τις ανάγκες της στην Τανάγρα.

Αυτός είναι ο μηνιαίος μισθός και τα επιδόματα των ευρωβουλευτών – Τι σύνταξη λαμβάνουν

Ακόμη πιο...ελκυστικές γίνονται διαχρονικά οι θέσεις στην Ευρωβουλή λόγω των υψηλών αποζημιώσεων που παρέχονται στους εκλεγέντες.

Η “χρυσή” μεταγραφή του MEGA, η γκρίνια στον ΣΥΡΙΖΑ και ο..καβαλημενος αυτοδιοικητικός 

Η στήλη αυτή λέει..δημοσίως όσα φτάνουν στα…ευαίσθητα αυτιά μας και μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Σήμερα δεν έχουμε μενού à la carte, αλλά ένα..πλούσιο μπουφέ. Γεμίστε, λοιπόν, τα πιατάκια σας και απολαύστε.

Τα σχέδια Παπασταύρου-Μπρατάκου και το “ρουσφέτι’ της χρονιάς 

Η στήλη αυτή λέει..δημοσίως όσα φτάνουν στα…ευαίσθητα αυτιά μας...

Ενημερωτικό Δελτίο

Καλαμάτα: Μεγάλη Ένταση έξω από τα δικαστήρια για το ναυάγιο της Πύλου – Τραυματίες στις συμπλοκές διαδηλωτών (video)

Μεγάλη Ένταση  ανάμεσα σε διαδηλωτές του ΠΑΜΕ και αστυνομικούς των ΜΑΤ έξω από τα δικαστήρια στην Καλαμάτα, για την υπόθεση του ναυαγίου στην Πύλο τον...

Φρίκη στον Ασπρόπυργο:  Οδηγός λεωφορείου εταιρείας βίασε 27χρονη εργαζόμενη και την άφησε αιμόφυρτη

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί το περιστατικό που συνέβη στον Ασπρόπυργο με έναν οδηγό λεωφορείου μεταφοράς εργαζομένων εταιρείας , που επιτέθηκε και βίασε 27χρονη υπάλληλο, η οποία...

Eγκαθίστανται δώδεκα «έξυπνα» παγκάκια στον Δήμο Κατερίνης

Δώδεκα έξυπνα παγκάκια μοντέρνου σχεδιασμού με smart χαρακτηριστικά που παρέχουν τη δυνατότητα εξοικονόμησης ενέργειας μέσω ανανεώσιμων πηγών εγκαθίστανται σε σημεία της πόλης του Δήμου Κατερίνης.

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών με βιωματική επίδειξη σε σχολεία

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών με βιωματική επίδειξη σε σχολεία οργανώνει η Α’ Δημοτική Κοινότητα και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (παράρτημα Θεσσαλονίκης) στα πλαίσια της γενικότερης...