Αρχική Παιδεία Νέο μεταπτυχιακό..διαβατήριο για την αγορά εργασίας από το ΕΚΠΑ

Νέο μεταπτυχιακό..διαβατήριο για την αγορά εργασίας από το ΕΚΠΑ

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Εφαρμοσμένη Οικονομική και Χρηματοοικονομική που λειτουργεί για περισσότερο από 20 χρόνια

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στην εφαρμοσμένη οικονομική και χρηματοοικονομική διοργανώνει το Εθνικό Καποδιστριακό Αθηνών. Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Εφαρμοσμένη Οικονομική και Χρηματοοικονομική που λειτουργεί για περισσότερο από 20 χρόνια, είναι ένα πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών με Ευρωπαϊκά πρότυπα. Έχει ευρεία αποδοχή από την ακαδημαϊκή κοινότητα και την αγορά εργασίας.

Η ειδίκευση της Χρηματοοικονομικής Ανάλυσης και Πολιτικής βρίσκεται στην αιχμή του σύγχρονου ενδιαφέροντος των μεταπτυχιακών σπουδών. Παρέχει πολύτιμα εφόδια για την σταδιοδρομία του ή της πτυχιούχου σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού ή του δημόσιου τομέα καθώς και σε διεθνείς οργανισμούς. Το περιεχόμενο και η ποιότητα των σπουδών είναι εφάμιλλα με εκείνα των πολύ καλών Ευρωπαϊκών πανεπιστημίων. Επίσης, παρέχεται το απαιτούμενο υπόβαθρο γνώσεων για συνέχιση των σπουδών σε επίπεδο διδακτορικού διπλώματος.

Οι απόφοιτοι της ειδίκευσης έχουν πολύτιμα εφόδια για την σταδιοδρομία τους σε επιχειρήσεις, εταιρείες παροχής συμβουλών και συμβούλων και ερευνητικά κέντρα. Επίσης, στελεχώνουν με επιτυχία οργανισμούς του στενού και ευρύτερου δημόσιου τομέα καθώς και διεθνείς οργανισμούς. Οι απόφοιτοι του Προγράμματος έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε διδακτορικό επίπεδο. Αρκετοί δε έχουν επιλέξει να συνεχίσουν διδακτορικές σπουδές σε διακεκριμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού, όπου διαπρέπουν.

Στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών γίνονται δεκτοί υποψήφιοι που διαθέτουν πτυχίο οικονομικών, νομικών, κοινωνικο-πολιτικών, θετικών επιστημών ή πολυτεχνικών τμημάτων από αναγνωρισμένα Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του εσωτερικού ή του εξωτερικού.

Η φοίτηση διαρκεί τρία εξάμηνα, περιλαμβάνει δέκα μαθήματα και τη συγγραφή διπλωματικής εργασίας (ή επιπλέον δύο μαθήματα στη θέση της διπλωματικής εργασίας). Δίδεται η δυνατότητα παρακολούθησης μερικής φοίτησης που μπορεί να διαρκέσει έως έξι εξάμηνα.

Tο ύψος των τελών φοίτησης ανέρχεται σε 4.800€ και καταβάλλεται σε τρεις ισόποσες δόσεις πριν την έναρξη κάθε εξαμήνου, πέραν της πρώτης δόσης που καταβάλλεται κατά την εγγραφή.

Ο πρώτος κύκλος αιτήσεων θα ολοκληρωθεί 31 Μαΐου 2019 και εφόσον υπάρξουν κενές θέσεις ο δεύτερος κύκλος αιτήσεων θα ολοκληρωθεί 30 Ιουνίου 2019.

Επικοινωνία

Ευριπίδου 14, 4ος όροφος, Αθήνα, Τ.Κ. 105 59.

Τηλέφωνο: 210 3689805

E mail: mkolom[at]econ.uoa[dot]gr

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κάνεις αίτηση:

www.mscfinanceuoa.gr