Αρχική Δήμοι Νέο Κέντρο Διανομής Τροφίμων στον Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη

Νέο Κέντρο Διανομής Τροφίμων στον Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σε κέντρο Διανομής Τροφίμων μετέτρεψε ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη ένα παλιό μηχανουργείο 350 τ.μ. με στόχο την εξυπηρέτηση των δημοτών που συμμετέχουν στα προγράμματα της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου.  Έως τώρα η διανομή γινόταν στον πολυχώρο «Μάνος Λοϊζος».

Η χρήση του χώρου για αθλητικό κέντρο επέβαλλε την ανάγκη εξεύρεσης νέου χώρου προκειμένου να συνεχιστούν οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης υπογραμμίζει:

«Ως Δημοτική Αρχή φροντίζουμε να αξιοποιούμε ανεκμετάλλευτους χώρους με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας. Με τη βοήθεια συνεργείων του Δήμου μας καταφέραμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να μετατρέψουμε ένα παλιό μηχανουργείο του Δήμου μας σε  ένα σύγχρονο Κέντρο Διανομής τροφίμων. Τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα το μηχανουργείο ανακαινίστηκε και μπορεί πλέον λειτουργήσει για τους ωφελούμενους των κοινωνικών προγραμμάτων του Δήμου μας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος  χώρος βρίσκεται κοντά στον πολυχώρο «Μάνος Λοϊζος» έχουν γίνει οι απαραίτητες απολυμάνσεις λόγω της πανδημίας και με ασφάλεια είναι έτοιμος για να εξυπηρετήσει τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη.